שאלה בקשר לטסט...

Flele2003

New member
שאלה בקשר לטסט...

אם אני עובר אותו בין ה24 (היום הולדת שלי) ל30 לדצמבר אני פטור מהחצי שנה ויהיה לי רק חודשיים מלווה? תודה לכל העוזרים!

mc bige

New member
עוד לא יצא החוק הזה

שיצא החוק הזה תבוא לשאול עוד הפעם

הקאובוי

New member
יש לי שאלה עליך

אתה בערך בתאריך שלי, כמה שעורים כבר עשית..? כי אני עוד לא התחלתי ללמוד.

eiraz

New member
טכנית ילידי שנת 1987...

מי שנולד מהתאריך 1.1.1987 יהיה מחוייב ב-6 חודשים חונך זה מה שהבנתי מהמורה שלי אבל צריך לבדוק את העניין

mc bige

New member
תקלטו את זה טוב טוב!!!

החוק עוד לא נכנס החוק עוד לא עבר בקריאה שלישית החוק עוד לא הוצבע בכנסת אין בינתיים כזה חוק בינתיים רק מדברים על זה ואם זה יצא זה לא יחול רק על 87 כי יש גם ילידי 86 שלומדים ונגשים לטסט אחרי שהחוק יכנס ואז גם הם יחוייבו לסוע עם מלווה חצי שנה! בינתיים שבו בשקט, תרגעו, ותגיד למורה שלך שלא יזין לך בשכל כי אין עוד כזה חוק!

idandi

New member
טכנית זה לא נכון וטכנית

המורה שלך מפגר שהוא סתם זורק לך משפטים באויר אוקי המורים לא כ"כ קשורים לחוק הזה ולא יכולים לדעת מתי הוא ייצא גם חברי הכנסת לא יכולים לדעת ביינתיים החוק עבר קריאה ראשונה שבא הצביעו 15 איש והחוק עבר את הקריאה הראשונה עם זאת יש להדגיש כי רק 15 איש הצביע \בגד\נגד\נמנעים = סה"כ 15 איש עם כזה מספר עם כל הכבוד לא יוציאו את החוק. אגב הייתה קריאה שניה? כי מישהו פה אמר שהוא לא עבר בקריאה השלישית ואני מבין מתוך הדברים שלו שזה עבר בשניה - כי לא שמעתי שהייתה קריאה שניה. כמו שנאמר פה בעבר הכנסת בפגרה ביינתיים עד סוף אוקטובר או תחילת אוקטובר ועוד משו החוק לא יחול על ילידי שנת X אלא הוא יחול מתאריך חקיקת החוק בוא נגיר 1.1.87 והלאה לכן מי שיעבור טסט מה-1.1 יהיה חייב במלווה חצי שנה. זאת הייתה כמובן דוגמא. עוד משהו שלא הזכרתי שיכול מאוד להיות שהחוק לא יכנס בכלל! אף אחד לא ידוע מה יהיה עם זה. ביינתיים תחכו ותקוו לטוב. ד.א === החוק החדש אם יכנס יכלול אי הסעת נוסעים במושב האחורי זאת אומר תשרק אתה והמלווה יוכלו לשבת באוטו בלי אנשים מאחורה. בתודה, עידן.

למעלה