שאלה בקשר לחליפה...

שאלה בקשר לחליפה...

כשאתם גולשים עם חליפה אתם תמיד לובשים מתחת לייקרה? למה די חונק אותי בצוואר העסק... אני גולש עם חליפת זיפר של בילבונג מידה XL והגובה שלי 1.85 יש מצב שזה בגלל זה? יש חליפות XXL?

resh0

New member
יש בהחלט XXL.

אבל לא מביאים הרבה כאלו, צריך לחפש. באשר ל"חנק" בצוואר, אתה לא לבד!!! ה"חנק" הזה לא מפריע, מה שמפריע זה השיפשוף. לכן אתימר להיות ה"אודטה שוורץ" בעניין זה והרי הפתרון: ואזלין!!!! זה הפתרון. לפני שאתה שם את החליפה, מרח שכבה קטנה מאוד של ואזלין באזור הצוואר ובית השחי. לא צריך לייקרה ולדעתי כרגע גם לא צריך עוד חליפה. בהצלחה.

ובשבוע הבא מתכון לעוגיות סולת

אוחח... אודטה אודטה אם רק היתה סותמת תפה היא היתה האשה המושלמת לפארוק רגע בעצם חבל לבזבז כזה חור יפה... שלא תסתום שתשאיר אותו פתוח אבל בלי לעשות קולות כמו קרפיון לפני המכה של הפטיש

resh0

New member
שאלתי אותה.

היא אמרה לי שהתנהלותה נובעת בד"כ מהפיגורה של הפטיש.

שאייאן

New member
יאללה פארוק נהיית משעשע אה ילד?

תגיד לי יא מיצ חרובים...מאיפה אתה מכיר את אודטה...? אתה יודע שהיא הייתה בכיתה של ראש...? ומה זה השטויות על הקרפיון יא שיכנז....? ואני כבר חשבתי אתה יש לך בדם מהמרוקאיזם של בת ים... אחח בת ים בת ים...המאפייה מול הגולשים... העיגול... שמיים כחולים... איייי אייי אייי דמעות דמעות זולגות לי כאשר אני נזכר איזה כיף היה בערסיאדה...בקפיצות של המנייק... קיצקצ...יא מעפן... תבוא לבקר... שלאם שלאם ואל תבאיי לאיי בחאיילאאייים...

resh0

New member
היא לא היתה בכיתה הטיפולית שלי.

בכלל, אני לא ידעתי את שמותיהם של התלמידים בכיתה שלי... מה לעשות? רכשתי השכלה ים תיכונית מקיפה.

למעלה