שאלה בקשר לחינוך

YMR Y

New member
שאלה בקשר לחינוך

פיזרתי מספר ארגזים בבית שהחמוס יוכל לעשות שם את הצרכים שלו ואכן הוא כבר למד לעשות קקי בארגז אך הוא עדיין עושה פיפי בשאר הבית(בד"כ קרוב מאוד לארגז) מיקמתי מספר חתיכות צואה בארגזים אבל אני לא ממש יכול להעביר את השתן שלו פנימה מה כדאי לעשות?

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

אתה לא צריך להעביר את השתן,זה לא נחוץ. הקאקי מספיק. החמוס עדיין צעיר, וקורה שהוא מפספס. אני חושבת שלא צריך לכעוס עליו. כל עוד הוא כן עושה קאקי בארגז. פשוט לנקות עם מים וחומר מבושם שלא ישאר ריח של זה. וזהו. במיוחד אם הוא עושה את זה ליד הארגז, סימן שהוא מנסה להגיע לארגז, אך לא מספיק. ואגב, כל הבית, זה נשמע שטח גדול. זה ברור שיהיה לו קצת קשה. אצלי בחדר אחד יש בעיות... (או היו) אז בכל הבית אני בכלל לא מצפה שיעשו בארגז, פשוט כשאני משחררת אותם אני מנקה אחר כך את מה שהם עשו.כי זה בדכ באותה פינה, אבל אין אפשרות לשים שם ארגז כי זה ליד דלת נפתחת
בכל מקרה... מקווה שעזרתי...
בהצלחה
ולילה טוב

WTR

New member
../images/Emo45.gif

מדגישה - לא לנקות עם כלור! עדיף חומר לניקוי רצפות אם אתה רואה אותו בא לעשות פיפי, תרים אותו ותשים אותו בארגז חול. ברגע שהוא יוצא מהארגז חול לאחר שהוא עשה שם, תתן לו חטיף בתור פרס.

Linimfin

New member
אני משתמש במגבונים לחים...

כאלה של תינוקות... כדי לנקות את השתן.... זה ממש נוח זה משאיר ריח סביר....

WTR

New member
כן, זה באמת נוח

יש מגבונים של ד"ר פישר בכמות ענקית ומחיר זול. למי שנגד ניסויים - לא לקנות מגבונים של HUGGIES.

Linimfin

New member
../images/Emo45.gif אני משתמש באלה של ד"ר פישר

בנוסף לזה שהם לא עושים ניסויים ושהם זולים הם גם עבים במיוחד וזה די חשוב....

shir92

New member
גם אני משתמשת בזה

אמנם לכלב, אבל עדיין מאוד עוזר.

shir92

New member
חחחחחחח.... אל תדאגי

הוא דואג שלא לפספס אותו בכלל
אבל הוא לפעמים מתלכלך למטה מכל מיני התפלשויות (בוץ, דברים שנמרחים וכו'..) ואז אני מנקה אותו עם מגבונים, זה מאוד יעיל, במקום כל הזמן לקלח אותו.

למעלה