שאלה בקשר לחזרות

nofi7

New member
שאלה בקשר לחזרות

אם עשיתי עכשיו חזרה(נקרא לה חזרה1) של שעה ורבע, זה הרי נחשב הרי שעה אחת חזרה שעולה לי. אם אחר כך אני עושה עוד חזרה (נקרא לה חזרה2..), של שעה ו45 דקות, זה גם שעה אחת שלמה שעולה לי בשעות חזרה של הלהקה שלי.. השאלה היא, אם המשחק סופר את הרבע שעה תוספת לחזרה1, וגם את ה45 דקות חזרה של חזרה2, וביחד מעלה לי עוד שעה? או שבעצם הדקות הולכות לאיבוד וכדאי לעשות חזרות שעה ולא שעה ורבע כי הרבע ממילא לא יעזור לי בכלום? אם לא הבנתם את השאלה אני אסביר שוב..

noocvar

New member
אני חושבת שמעל לחצי שעה זה נחשב שעה

ולכן אם את עושה חזרה של שעה ורבע זה נחשב שעה ואם חזרה של שעה וארבעים זה נחשב שעתיים (אבל לא בטוחה)

nofi7

New member
בסדר תודה אבל זה לא מה ששאלתי

אבל גם המידע שנתת לי עוזר =] לא ידעתי שזה ככה.. שאלתי אם נגיד זאת ככה אני עושה חזרות: חזרה 1- משעה 15:00 עד שעה 16:15 בסה"כ 75 דקות מתוכן 60 דקות הופכים לשעה של חזרה שיש ללהקה שלי נשארו 15 דקות חזרה 2- משעה 17:00 עד שעה 18:45 בסה"כ 105 דקות 60 דקות מהם הופכים לשעת חזרה שיש ללהקה שלי נשארו 45 דקות השאלה שלי היא האם המשחק סופר את הדקות שנשארו מחזרה1 (15 דקות) ומוסיף אותם לחזרות של להקה 2(45 דקות) וככה זה יוצא 15 דקות+45 דקות=60 דקות=שעה ואז זה מוסיף את אותה שעה, שלא הייתה ברצף??

ה ב ו ב ה

New member
אוי, שאלה במתימטיקה?

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא "אם קטר א' יוצא מחיפה במהירות של 80 קמ"ש, וקטר ב' יוצא מבאר שבע במהירות של 100 קמ"ש, האם הם יתנגשו בסופו של דבר? LOL

למעלה