שאלה בקשר לחום

נשואה 3 3

New member
שאלה בקשר לחום

אני לא מודדת את חום השחר מאחר ואני קמה כל יום בשעה אחרת אז קיבלתי פטור מפונג
לפני שבועיים הייתי חולה קצת גודש באף ובגרון ללא חום 36.5 בשבוע שעבר היו ימי הביוץ שלי והחום היה בין 37.2 ל 37.4 והרגשתי חולשה נוראית כל היום ישנתי עכשיו כשעברו ימי הביוץ החום נע בין 37 ל37.2 והחולשה והעייפות ממשיכים להציק. מה זה?

נשואה 3 3

New member
אני אנסה להבהיר

כשהייתי חולה לא היה לי חום בכלל כמו שציינתי, בימי הביוץ עלה לי החום וכבר לא הייתי חולה ומאז הוא לא יורד או יורד במעלה , שתיים השאלה מה זה אומר. כי אני עייפה כל הזמן חלשה מאוד וכל הזמן ישנה והכל מגעיל לי, כן כן אפילו הסיגריות, אפילו תה והחום נע בין 37 ל 37.2. הסברתי את עצמי? מקווה שכן. ולמה אני שואלת כי אמרו לי בצט שמהביוץ החום צריך להשאר גבוה במידה ויש הריון, ואין לי הסבר לחום ולעייפות ורציתי לדעת האם האמירה הזאת נכונה או שכדאי ללכת לרופא ולהבדק.

אני ממליצה לך לעשות בדיקת הריון

או בדיקת דם הכי בטוח. אני אומנם קפצתי לרגע אבל היברה הכי טובה שלי בהריון ואני מכירה את כל השיטות לדעת וזה די הגיוני החששות שלך...

קובולט

New member
אולי אולי אולי תרקוד איתי

אולי המחלה עוד לא נגמרה ואולי החום נשאר גבוהה עד כמה שהבנתי פה בפורום שנקלטים לא????

נשואה 3 3

New member
אני עוד לא יכולה לעשות בדיקה../images/Emo4.gif

רק ב26 לחודש בתקווה שהמכשושה לא תבוא. אבל היום הייתי בחתונה ורק קמתי לרקוד ופתאום הרגשתי כאבים חזקים נוראיים ברגליים וחולשה ובחילה אז נסענו הביתה, דווקא היו שירים יפים ונורא רציתי לרקוד.

למעלה