שאלה בקשר לחדירה

lightstar

New member
שאלה בקשר לחדירה

שלום לכולכם! לפני שבוע קיימתי יחסים בפעם הראשונה, אני מרגישה מאוד בטוחה וחופשייה עם חבר שלי, אך בכל זאת לא מצליחה לשחרר את השריר בזמן החדירה ובכל פעם שהוא נכנס ויוצא וזה מאוד כואב. כשהוא בפנים ולא זז הרבה אז אני מסוגלת לשחרר את השריר... האם זה רק עניין של זמן ומה אפשר לעשות כדי שהשריר לא יכנס לפעולה? או האם זאת בכלל בעיה רפואית שמצריכה ביקור אצל הרופא? בבקשה תעזרו לי כי אני ממש מתוסכלת מהעיניין...
תודה

firestoned

New member
נראה לי..

שאם תשחקי קצת עם מלפפון או בננה זה יעזור לך ככה לאט לאט תתרגלי לעניין..הייתה לי בעיה דומה וככה פתרתי אותה.בהצלחה

bar666xp

New member
ביקור אצל סקסולוג ו/או גניקולוג...

...לא יזיק אבל לדעתי את יכולה לבקש ממנו להאיט את הקצב או ביכלל לשנות תנוחה לכזאת שהשליטה שלך ולבדוק אולי זה יותר מתאים לך... לגבי גניקולוג לפעמים נשים שהרבה יותר מנוסות ממך לא מודעות לכל מיני תופעות בצוור הרחם, בנרתיק וכו' לכן ביקור אצל גניקולוג בדיקה ולשאול לשאול ושוב לשאול רק יועיל לך... אני יגיד לך משהו שאמרתי לידזיזה פעם יותר טוב שתצאי עם פנים אדומות מהגניקולוג שלך ולא עם כוס אדום (דם) מהחבר שלך. (אחת הסיבות שהפכנו להיות מידידים ליזיזים אגב). אגב זאת הפעם הראשונה או שגם היתה שניה ושלישית ? סתם משהו ששווה לנסות זה מנוחה של יומיים שלוש ויותר יש מצב שהכאב לא מהשריר כלל אם כי מהבתולין.

pool50

New member
../images/Emo39.gifבקשר לחדירה

בקשר לשריר שניתפס בזמן חדירה זה רק לחץ בזמן קיום יחסי מין במשך הזמן זה יעבור ולא צריך רופא צריך להיות רגועים

למעלה