שאלה בקשר לחב"ר

ELA17

New member
שאלה בקשר לחב"ר

שלום לכולם.. נכנסתי היום לאתר חב"ר במטרה לקנות משהו דרך ההטבות. כדי להכנס למערכת אני צריכה להכניס קוד אישי, וסיסמא. על איזה סיסמא מדובר? כתוב שהיא נמצאת בתלושי משכורת. איפה אפשר למצוא אותה? בתודה..

בתחתית של התלוש,

בהערות יש מספר וכתוב "קוד לאתר חב"ר" או משהו כזה

alonaski

New member
זה צריך להיות מופיע בתלוש משכורת

אבל רק של חודש דצמבר ואולי עוד איזה חודש בשנה... לא על כל תלושי המשכורת.
ואגב, סתם עצה צרכנית בחינם: תבדקי דרך אתרי מכירות באינטרנט את המוצר שאת רוצה לרכוש דרך חבר. הנסיון שלי עד היום הראה שה"הנחות" של חבר למוצרים השונים המוצעים - הן לא ממש הנחות. תמיד מצאתי כל מה שחיפשתי דרך הנט - בזול יותר! (אנחנו אחרי שיפוץ ומעבר לבית חדש כולל ריהוט, מקרר, תנור אפיה וכד') מכירה את אתר "זאפ"? - נוח מאוד לעבוד איתו ולאתר בשניות את המקום שמוכר את המוצר המבוקש שלך הכי בזול! זה טריק שיווקי ידוע לפרסם לקהל צרכנים שיש לו מחירים מיוחדים בגלל שהוא שייך לאיזה "מועדון לקוחות" גדול
כשבפועל - המחירים יותר גבוהים ממחירים לצרכן בודד מהישוב! אותי זה מרגיז באופן אישי! ראי למשל כל שנה את ה"תערכות צרכנות" שחבר טורחים ומפיקים בגני התערוכה! שנה שעברה הלכנו לסקר שוק של מחירים למוצרי חשמל לבית + ריהוט. המחירים היו גבוהים ב 10 עד 20 אחוז לפחות ממחירים של אותם מוצרים בדיוק שמצאנו במקומות אחרים! סתם התעצבנו שנסענו והשקענו זמן להגיע לשם... מה שאומר שוב - שפרסום ושווק נכון - עוזרים! - למוכרים!!

מ ס ט י ק

New member
זה מופיע בתלוש המשכורת קבע הראשונה

בשאר תלושי המשכורת זה לא מופיע.

מ ס ט י ק

New member
האמת היא שהקטע של הסיסמה

מאוד לא נוח.. במקום שהיא תפורסם כל חודש בתלוש המשכורת היא מפורסמת רק במשכורת הראשונה של הקבע וגם רק פעם אחת. אם לא שומרים את התלוש אין אח"כ את הסיסמה וזה האמת די חבל.

Lanni

New member
מאוד הגיוני. אפשר לשנות אותה

למשהו שזוכרים ואז לא צריך לקבל יותר תזכורות. גם מצפים ממך, בתור אשת קבע מוכשרת, שתשני את הסיסמא בעצמך ולא תישארי עם אותה סיסמא גנרית שקבעו לך

ELA17

New member
אוקיי תודה לכולם, אחרי חיפוש

קל מצאתי את הסיסמא.
בקשר למי שאמר שלא שווה לקנות שם כי לא תמיד זה יותר זול- האמת היא שמצאתי משהו קצת יותר זול אבל בהפרש של שקלים אז לא נורא..:] יום טוב לכולם..

למעלה