שאלה בקשר לחבר

שאלה בקשר לחבר

שלום, יש לי שאלה בקשר לחבר שלי, זה החבר הראשון שלי ואני רוצה להבין משהו... אז ככה, הוא פשוט נגעל מאוד מכל דבר שקשור לתחתונים, ולחזיות שלי... אני אשמח אם תעדכנו אותי אם זה ככה אצל רוב הגברים או שזה רק הוא... שתי התשובות יתקבלו בברכה. זברה.

פנומן 72

New member
אם הוא נגעל מהתחתונים שלך

סביר להניח שהוא ימצא הרבה ענין בסט האיפור שלך.

yeti asx

New member
תעלי תמונה של החזיות והתחתונים,

שבזמן שאת לובשת אותם.

xcalibur

New member
במקום בו נגעלים מתחתוני נשים וחזיות

מקבלים בתחת(?) אין לי איך להסביר את מה שאת מתארת כאן. בגדול הדבר היחיד שגבר אוהב יותר מלראות בחורה בהלבשה תחתונה זה לראות בחורה בלי הלבשה תחתונה.

seymore butts

New member
לא מבין מה יכול להגעיל בזה

לדעתי רוב הגברים היו מוכנים להסניף כל היום תחתוני נשים משומשים, בהנחה שהם נמשכים לנשים שלבשו אותם.

seymore butts

New member
את מתכוונת אליי ?

זה אומר שיש מצב שאקבל קצת חומר טוב להסנפה ?

yeti asx

New member
רחמים?

אמרה זאתי שחברה שלה לא רוצה ליראות אותה בתחתונים...

asaphxiix

New member
אתם צריכים לקרוא לזה 'פורום יושבים בארון' :)

נו באמת, מי הולך לפורומים כאלה חוץ ממודחקים... :)

פנומן 72

New member
רגע, אתה חושב שאנחנו חושבים שאנחנו בלייזר ?!

למה להשפיל אותנו על ההתחלה ...

זיקן

New member
מנהל
קצת אחרת ממה שחשבת.

יתכן שהחבר שלך סובל מבעיה שאת ואולי אפילו הוא לא מודעים לקיומה, יש תופעה כזאת שבן זוג לא סובל משהו בבת זוג ולהיפך אך הבעיה לא מיסתיימת בזה אלא יש לה מאפיינים נוספים שלא תמיד קשורים דווקא לבן זוג אלא בנקודות נוספות בחיים שמתיבטאת בסלידה מהם ואת זה לא ציינת אם יש לו עוד כמה בעיות נוספות חוץ ממה שציינת במיקרה ויש יתכן שהוא פשוט סובל מתיסמונת שניקראת O.C.D שדרך ההיתמודדות איתה לא פשוטה ועלייך לפנות לבעלי מיקצוע שמטפלים בנושא, אציין שהיכרתי מישהי שהיתה לה בעיה דומה שאי אפשר היה אפילו ללחוץ לה את היד או סתם חיבוק חברי כי היגעלתי אותה כמובן שניתקתי איתה כל קשר מכיוון שלא הייתי חבר שלה והיא סירבה לכל עצה בנושא, עצה לי בשבילך דברי עם החבר ואם צריך פנו לטיפול.

למעלה