שאלה בקשר לזמן הביוץ

tooltool

New member
שאלה בקשר לזמן הביוץ

אתמול חברה טובה שלי סיפרה לי שאצלה הביוץ מתרחש כיומיים-שלושה לפני המחזור. יש לה מחזור סדיר 28-30 יום. האם זה הגיוני? אני חשבתי תמיד שביוץ מופיע רק 14 יום לפני המחזור? האם היא טועה? או שמא אני זו שלא מעודכנת
... אשמח לשמוע דעותיכן

פּוֹנְג

New member
לדעתי היא טועה

ואם היא לא טועה אז היא בבעיה גדולה מאד להכנס להריון. את צודקת בנוגע ל-14 (+
יום לפני המחזור.

tooltool

New member
תודה פונג ../images/Emo8.gif

גם אני אמרתי לה שזה לא ייתכן ... היא טוענת שעל פי ההפרשות בימים האלה לפני המחזור מופיעות לה הפרשות חלבוניות כאלה וטמפרטורת הגוף שלה גבוהה. ועוד שאלה על הדרך...אני אמורה לקבל מחזור עוד 4 ימים וטמפרטורת הגוף שלי היא 37.0 מזה 4 ימים. מה זה אומר? פעם שמעתי שטמפרטורה סדירה מעידה על היקלטות. האם זה נכון? ואם לא האם תוכלי את או כל אחת אחרת להסביר לי מה כן . אני מבולבלת האם בהקלטות הטמפרטורה עולה או יורדת?

פּוֹנְג

New member
בהקלטות הטמפ' אמורה להשאר

גבוהה. אם בארבעה ימים או החמישה תבחיני בירידה בטמפ' - אז יש חשש שלא נקלט ההריון. אני לא בטוחה שהיום , ארבעה ימים לפני, את יכולה לקבל רמז אם נקלט ההריון או לא. אבל. האם ה - 37 מעלות הן יותר גבוהות מהטמפ' שזיהית ביום הביוץ?

מעיןבר

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

סביר מאוד להניח שהיא טועה אלא אם משהו מאוד מאוד לא בסדר. הביוץ יופיע 12-16 ימים לפני הווסת, פחות מ- 10 ימים זו כבר בעיה. בזמן הביוץ החום אמור להיות נמוך ורק לאחריו החום גבוה. יש נשים שלקראת הווסת ההפרשות חוזרות להן גם כי יש שוב עליה הדרגתית ברמות האסטרוגן וגם כי כשרירית הרחם מתחילה להתפרק יש קודם כל הפרשה של מים.

tooltool

New member
תודה לפונג ולמעין

לפי מדידות החום לאורך החודש, בזמן הביוץ הטמפרטורה היתה 35.0 ועלתה בהדרגה וכעת היא 37.0 ( גם במדידה של היום ) האם זה מעיד על משהו? המכשושה אמורה להגיע (הלוואי ולא
...) עוד 3 ימים... טולטול

למעלה