שאלה בקשר להופעה

BULLY16

New member
שאלה בקשר להופעה

לאחר שבועיים שאני מנסה להשיג כרטיסים להופעה בשורות הראשונות בסוף הצלחתי להשיג כרטיסים להופעה ב- 9/8 בשורה 2. הבעיה היא שקראתי פה בפורום שמי שישב בשורה ראשונה-שנייה לא ראה ממש טוב ופחות נהנה... רציתי לדעת ם זה באמת ככה? אולי כדאי לשנות לשורות יותר רחוקות?

ishlo

New member
אממ

לא יודע אם זה קרוב שורה 4 היה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Dug E

New member
סה"כ זו דעה אישית

הייתה הופעה שישבתי שורה 6 והייתה שישבתי ב4,שתיהן באמצע. בהופעות שישבתי רחוק יותר ואפילו בצד יותר הרבה יותר נהנתי. אבל מה שכיף בשורות הראשונות זה לראות את ההבעות פנים של ריטה לקהל,זה באמת שווה את זה. אבל אני רגיל לראות את ריטה מקרוב בהופעות אחרות אז ככה שפעם אחת אני רוצה לראות את כל הבמה ולא עשירית ממנה בשורה רביעית. אבל כל אחד עם העדיפויות שלו.

BULLY16

New member
עוד שאלה

אני ממש מפחד להתאכזב מהמקומות בשורה ה-2 אז תרשו לי לפרט קצת יותר- האם מהשורות הראשונות רואים את כל הבמה עם כל האפקטים, הרקדנים וריטה בצורה טובה מאוד, או שצריך להתאמץ לראות? (כמו להסתכל במשך כל ההופעה למעלה) או שבעצם הכיסאות נמצאים במקום גבוה ביחס לבמה כך שרואים את כל ההופעה ונהנים כמו כולם? אני מקווה שהמחיר של 300 שקלים לכרטיס יספק מקום מעולה...

Dug E

New member
אתה תהנה בכל מקרה

רק הסברתי את מה שאני חושב אישית על המקומות.. בהשוואה לשורות קרובות ורחוקות שישבתי נהנתי יותר שראיתי מרחוק.. אתה תראה את כל האפקטים ואת כל הבמה ואין לי ספק שתהנה.

אני לדוגמא

אני ישבתי רק בשורה 2 בשתי ההופעות שהייתי ואני יודע שאם הייתי יושב רחוק יותר אז לא הייתי נהנה אבל שוב מכל מקום שתשב גם אם תשב אחרון למעלה אתה תהנה ותראה את כל הבמה ותשמע את ריטה שרה ותרקאה אותה טוב מאוד...

למעלה