שאלה בקשר להופעה.

xenadream

New member
שאלה בקשר להופעה.

היי אנשים :] החלטתי גם להצטרף לפורום בסופו של דבר.. אני מעריצה ענקית של הדורבנים. ממש מעריצה פנאטית שלהם. אוהבת במיוחד את גיא מזיג. :) אבל אוהבת גם את איתי, זיגו, רון ואייל. האח היפה של גיא. הם גם מגניבים-חמודים-מצחיקים-שולטים לאללה. יצא לי לדבר איתם בהופעה שלהם בבארבי כפ'ס ב24 ליוני. השגתי גם חתימות שלהם על הכרטיס כניסה שלי =] אקיצר, מדהימים ואני אוהבת אותם. השאלה שלי היא בקשר להופעה שלהם באמפי-פארק רעננה בקרוב. אני רוצה פרטים מדוייקים אם יש למישהו.. שעה תאריך וכו'. תודה :)

טרושקה

New member
הו! שלומלום!!!!!!!!

ברוכה הבאה יקירתי! שתהני לך ותכייפי! אני עינב.... הפיגור השכלי נגלה לעין... זאת תסמונת הפורום פה...
ההופעה היא ב-23.9, ומופיעים בה: בוטן, הדג נחש, הדורבנים, מומי לוי ואני חושבת שגם סאבלימינל והצל.... וגם... יש מסיבה של ESC אח"כ.... בפנאן!!! (לא באה...חח)!!!

1Reebok

New member
גללל יא קטנטנהההה!!! ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה!!!!
מה קורה? חחחחחחח! אהההמ, ההופעה.. יש בכל פינת רחוב פוסטר עליה!

xenadream

New member
אלון!! וכל השאר, כמובן =]

ראיתי את הפוסטרים.. אמ.. אחד מהם בכל אופן אבל הייתי בנסיעה, אז לא הייתי בטוחה שקלטתי את הפרטים נכון.. אז יופי, זה כן ב23 ? אני שמחה :) תודה לכם אנשים נחמדים.. אז נראה אתכם בהופעה, יה? =]

כתמונית

New member
הו שלום לך!

קודם כל שמעתי את מכפ"ס אז זה טוב! והיית בהופעה ב-24... ממ... אם את זוכרת 2 כתומות דפוקות אני הקטנה.. :) (והעט שחתמו לך איתו הוא שלי...) בקשר להופעה ב-23 (רעננה כן..) זה עולה כסף!! 40 ש"ח!! גניבה שדידה! הולכים רק לבארבי! חחח!!

xenadream

New member
אז העט הוא שלך? :)

ממ כן אני כפרסבאית.. אני זוכרת אותך בגלל העט חחח מעניין איך זכרת אותי :D טוב נו, אני סנילית. הייתי עם חולצה אממ פרחונית. מחווה לדורבנים =] חח גם ההופעה בבארבי עלתה כסף.. וגם אני מעדיפה בארבי, אבל הם לא באים לשם בקרוב :< ואני מתגעגעת! אפילו הלכתי לתלוש מודעה על ההופעה ברעננה ולתלות בחדר =] ומצאתי. עכשיו צריך מקום לשים את זה.. הממ..

כתמונית

New member
חחח!

וואו! אני הידועה כילדה עם העט! חינני! וברור שההופעות בבארבי עולות כסף - אבל! הן שוות פי 80 מהופעות בחוץ! אבל! להפחשב בעובדה שהם לא יהיו כאן בקרוב.. זה סוג של פתרון!

efratushke

New member
ואותי את לא זוכרת?!!?

הג'ינג'ית השניה? המגושמת..
בכל אופן - ברוכה הבאה לפורימון שלנו!!!!!! ולא הולכים להופעה ברעננה כאות מחאה!!! זאת גנבת כסף לנוער..... בואי לבארבי.. הרבה פעמים!! כמו כמעט כולנו כאן
וירדן - עוד מישהו לצרף למונית הגדולה שלנו!!!!!!!!! (הנסיעה יום אחד תהיה הדבר הזול ביותר!! כמעט כמו לקנות מסטיל הקיוסק של בצפר!!! אה.. סליחה העלו מחירים................)

שלום-לום! ../images/Emo13.gif

גם אני הייתי בהופעה הזאת! אני הייתי זאת עם הזיקוקים...זוכרת בטעות? בכל מקרה, ענו לך פה, אבל לדעתי יש טעות במחיר- 40 ש"ח זה במחירה מוקדמת, 50 ש"ח זה בתחילת האירוע...לדעתי! אל תהרגו אותי אם אני טועה! אני אישית ממש ממש ממש ממש רוצה להגיע, גם דורבנים, גם בוטן, גם סינרגיה, וגם הדג נחש! כמעט כל הלהקות שאני אוהבת על במה אחת! [וגם יום הולדת לאחד והיחיד- גיא מזיג!]

xenadream

New member
הכמובןן :)

ממ כן מכירה מוקדת זה 40.. מכירה במקום זה 50, אבל חפיף. גם אני אגיע להופעה ביום חמישי (אמן אמן אמן) ממ היו הרבה אנשים עם זיקוקים.. אבל אני סנילית, אז סלחו לי אם אני לא אזכור את כולכם :< בטח גם יעשו משהו לכבוד גיא.. ממ.. הבלוג שלי בישרא (עם הפוסט לכבוד הדורבנים :) http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=39974

כמה דברים (גם בקשר לפוסט):

נכון שהיו הרבה אנשים עם זיקוקים...אבל מאיפה באו כל הזיקוקים? אני חילקתי אותם, ובגלל זה חשבתי שאולי תזכרי... דבר שני- בקשר לפוסט שלך: 1. ח"ח על ההשקעה. 2. "הגיטרה המעפנה של גיא"...?!?!?!?!?! אממ, הלו? הדבר האחרון שאפשר לומר על הגיטרה של גיא זה שהיא מעפנה...מותק, הגיטרה הזאת חוץ מהשווי הכספי העצום שלה מבחינת סאונד היא מהטובות בעולם!

xenadream

New member
יודעת, יודעת.

אבל מבחינת מראה חיצוני היא קצת מעפנה :< חוצמזה, אסור לתת דעה אישית? :< ואם את זו שחילקה את הזיקוקים אז אני זוכרת אותך :]

יאיי! זוכרים אותי! ../images/Emo9.gif

ואני אישית מטורפת על הלס פול הזאת (הממ, וגם על המראה של לס פול בכלליות) בצורה קיצונית... אבל דעה אישית זו דעה אישית!

xenadream

New member
ואחרי שוטטות באתר של גיבסון..

הבנתי עד כמה הגיטרה הזאת שווה P: אבל מבחינת חיצוניות ראיתי יפות יותר :] אבל גיא זה גיא. וזאת הגיטרה שלו, זתומרת שגם לה סוגדים

אני מחבבת אותך ../images/Emo9.gif

מבחינתי לס פול בעצמו זה משהו שאני סוגדת אליו לא קשור לגיא (טעם אישי, כמובן-רק מלראות לס פול או אפילו דמוי לס פול הלב שלי מתחיל לפעום), אבל באמת לא נשכח את הנגן שמוציא ממנה את היכולות שלה! גם א יתנו לו גיטרה גרועה שעשויה משאריות עץ אכול חרקים הוא ינגן עליה כמו שרק הוא יודע...
הוא פשוט תותח על.

xenadream

New member
ריספקט! ../images/Emo98.gif

באמת רציתי לדעת מה השם שלה. לס פול אמרת? הו :] וכן, גיא גיטריסט מעולה.

למעלה