שאלה בקשר להומר... מישהו יודע באיזה פרק הומר אומר : "doh... nuts!!!!...hmmmmm doughnuts..."?
W War Monger New member 28/5/03 #1 שאלה בקשר להומר... מישהו יודע באיזה פרק הומר אומר : "doh... nuts!!!!...hmmmmm doughnuts..."?
S sideshow New member 28/5/03 #2 נדמה לי שזה בפרק שבו הוא מצטרף לקבוצת הבייסבול של המפעל ומר ברנז מזמין שחקני מקצועיים לשחק במשחק שעליו הימר על מיליון דולר
נדמה לי שזה בפרק שבו הוא מצטרף לקבוצת הבייסבול של המפעל ומר ברנז מזמין שחקני מקצועיים לשחק במשחק שעליו הימר על מיליון דולר
H homer jay New member 29/5/03 #4 יש המון פרקים שהוא אומר זאת... מה שעולה לי לראש זה ב"ליל כל הקדושים" שהומר גונב את הדונאט הענק מהבובת פרסומת ואז כל ספרינגפליד נהרסת כי כל הבובות ענק הופכות לחיות... והומר לא מוכן למסור את הדונאט שהוא גנב מהבובה הענקית... יש עוד הרבה דוגמאות רק לא עולה לי לראש
יש המון פרקים שהוא אומר זאת... מה שעולה לי לראש זה ב"ליל כל הקדושים" שהומר גונב את הדונאט הענק מהבובת פרסומת ואז כל ספרינגפליד נהרסת כי כל הבובות ענק הופכות לחיות... והומר לא מוכן למסור את הדונאט שהוא גנב מהבובה הענקית... יש עוד הרבה דוגמאות רק לא עולה לי לראש