שאלה בקשר לגיבור

orez14

New member
שאלה בקשר לגיבור

אני משחק עם שבט טיוטאן. האם שווה להשקיע בגיבור שהוא לוחם גרזן (Axemen) או שעדיף לחכות עד שיהיה לי אביר טיוטאן (Teutonic Knight)?

n lee

New member
איזו שטות אמרת פה עכשיו

תשאיר את הגיבור שלך על Axemen עד שתוכל לבנות TK

kiko91

New member
למה שטויות..

גיבור של פאלאדין הוא דיי טוב להתחלה, אפילו יותר עדיף מTK. הוא טיפה יותר מהיר, שזה יותר טוב ל פארמינג. ולמען האמת, זה לא משנה איזה גיבור יש לך בסוף, הכי חשוב שהיה לו 20% off bonus.

n lee

New member
מה תודה?

אם לא אני הגיבור שלך עדיין היה נבוט או השד יודע מה הוא היה כששלחתי אותו למשימת התאבדות פלאדינים טובים לריידים, אבל גיבור פלאדין, לא הייתי עושה כ"כ מהר

kiko91

New member
חחח

דוגרי זה ממש לא משנה איזה גיבור, מה שקובע זה שהיה לו 20% off bonus. בכל מקרה רוב התקיפות [החשובות]הם עם צבא דיי גדול, אז הכוח של הגיבור הוא ממש לא משמעותי, אבל מה שכן יכול לעזור טיפה יותר, זה מהירות [אבל פה גם, תקיפות חשובות הם עם קטס.]. וגם גיבור פאלאדין עולה פחות להחיות, אבל גם זה לא ממש עוזר כי יגיע הרמה והוא יקח 240K כמו כל אחד אחר. תמיד יש את ה מהירות VS כוח VS עליות, תלוי מה את מעדיפה לבחור.

n lee

New member
אל תצפה ממני

לזכור מה יש בכפרים של אנשים אחרים מספיק המשתמש שלי (=

xxx RAANAN xxx

New member
אני חולק על דעתך הדר .

הכל תלוי מאוד מה אתה רוצה לעשות , פלדין יכול להיות גיבור מצויין ( הגנתי ) טיוטוניק נייט מצויין בהתקפתי . בכלל פרשים טובים יותתר מחיילים , אבל הם יקרים יותר .. הכל יחסי ...

orez14

New member
חחחחחח

איזה תשובות מנומקות, תודה רבה עזרתם לי מאוד אני יגיד לכם מה החלטתי מכיוון שאני עכשיו בהתפתחות דיי גבוהה (חוץ משניים שהם ברמה יותר גבוהה ממני בטווח של 17 שדות על 17 שדות) אני דיי שולט במרחב שלי ככה שכל הזמן אני תוקף ואני מוציא דיי הרבה משאבים החלטתי לפתח את האדמיה ואת הארווה עד הרמות הנחוצות לאביר טיוטאן (שזה אקדמיה רמה 15 ואורווה רמה 10) ולבנות אביר אחד כדי להפוך אותו לגיבור אני מעריך שעד יום ראשון בערב אני יהנה מהאביר הגיבור :) תודה בכל מקרה על העזרה!!!

kiko91

New member
לא מציע לך לעשות את זה בשלב כלכך מוקדם..

כמו שאתה אומר, אתה השולט בתחום שלך, אז זה דיי ביזבוז להשקיע על TK, תבנה צבא יותר חזק, תשקיע לבנות settlers, אתה ממש לא צריך TK בשלב מוקדם של המשחק. רק לפתח אותו עולה בערך כמו 3 settlers, כבר עדיף יותר לבנות כפר שני מאשר אותו.

למעלה