שאלה בקשר לגאוט

Theobroma

New member
שאלה בקשר לגאוט

אובחנה אצלי בעיה קלה של uric acid 6.2 סובלת מכאבים במפרקים כבר כמה שנים. כמו כן בעיה נפרדת במפרק הירך (מילדות). האם מתאים לקחת מגה גלופלקס במקרה של גאוט ? (נדמה לי שלכדורים אלה יש קשר לחלבונים או שמן דגים)

גאוט ?

אני לא בטוחה שאת סובלת מגאוט- רמות גבוהות של חומצה אורית אינן בהכרח מתלוות בתמונה קלינית של גאוט. מהי מהות הכאבים ? אם מדובר בהתקפים של כאבים ונפיחות במפרק שנמשכים כ3 ימים וחולפים- זה בהחלט יכול להיות על רקע גאוט. אם מדובר בכאבים בעל אופי אחר, יתכן מאד שאין קשר בין הדברים. מגגלפוקס מומלץ לבעיות של שחיקת הסחוס- זה לא אמור לעזור אם מדובר בגאוט

Theobroma

New member
אורטופד אמר לי גאוט. הכאבים קבועים,

לאו דוקא בהתפרצויות. ואין נפיחות. כואב לי בברכיים, כף הרגל, מפרק ירך (ששם זה ממקור של דפורמציה מולדת), חוליות הצואר והמותנית. כבר כמה שנים כואב לי, אבל בחודשים האחרונים ממש סבלתי והתקשיתי ללכת ולכן הלכתי לבדיקות. אני בת 55 ויש גם שינויים ניווניים, אבל כואב לי יותר אחרי שתית אלכהול ואכילת בשרים ,חלבונים, (מה שמיצר חומצת שתן בגוף). שאלתי לגבי מגה גלופלקס לא אם יעזור, אלא אם עלול להעלות את חומצת השתן כי שמן דגים(אם אמנם זה מכיל) כלול כנראה בחמרים האסורים לי. אודה לך אם תבהירי לי את התמונה.

למעלה