שאלה בקשר לגאווה וצבא

שאלה בקשר לגאווה וצבא

אוקיי לא ממזמן היה לי צו ראשון. ובראיון האישי שאלו אותי אם אני הומו... אני אמרתי שלא! עכשיו למה לצבא זה בכלל משנה אם אני הומו או לא? מה זה עיניינם?

nerod 72

New member
תשובה....

העניין הזה של אם אתה הומו זה לא בשבילם זה בשבילך... לדעת אם יש לך בעיה עם הומואים ( אם אתה סטרייט) או שאם אתה הומו זה יכול לגרום לך רע בצבא.... יש כאלה שיכולים להגיד שהם הומואים ושזה מאוד יפריע להם בצבא ואז לרדת מקרבי...לא בטוח שזה יעזור אבל זה לא יזיק... זה חשאי וזה לא יתגלה לחיילים שאיתך... אבל זה תלוי מה אתה רוצה לעשות בצבא- אם אתה רוצה קרבי תלך על זה ואל תפחד.... אם אתה לא רוצה - תשחק על זה כמה שיותר ועל הקטע הנפשי אם אין לך על מה להוריד לפרופיל רפואי.... זה מניסיון אישי.... בהצלחה...

באמת?

כשאני הייתי בצו ראשון לא שאלו אותי אם אני הומו... זה ממש חוצפה, כאילו מה אם אתה הומו אז....? זה ממש מעצבן לשמוע דברים כאלה...

Zה באמת חוצפה יותר מזה

אומרים לי שזה חשוב שהצבא ידע דבר כזה במקרה בו אני אהיה במשרה גבוהה בצהל ומישהו ינסה לסחווט טותי למטרת קבלת מידע צבאי או משהו כזה. אבל גם סטרייטים אפםשר לסחוט

כשאני הייתי בצבא (וזה לא היה מזמן)

לא זכור לי ששאלו אותי בגיוס לגבי נטיותיי המיניות. נראה לי כמו הפרה בוטה של זכויות הפרט!

TheHock

New member
לפי מה שאני יודע...

אסור חלהם לשאול אותך דבר כזה בצבא... בכל מקרה על השיבוץ שלך זה לא ישפיע... אם מפריע לך להגיד להם אם אתה הומו או לא אז פשוט - אל תגיד

למעלה