שאלה בקשר לבתים

rony62

New member
שאלה בקשר לבתים

אני עכשיו בכפר הראשון... אני יודע שהכפר הראשון לא יהיה הקאפיטל והקפיטל יהיה רק עוד 2-3 כפרים שאני אבנה... אבל אני רוצה לדעת איזה מבנים לבנות בכפר הנוכחי ואיזה לא כדאי לבנות (בעצם השאלה היא איזה מבנים כדאי לבנות רק בקאפיטל). עוד שאלה- בניתי מחבוא (קראני) ועד עכשיו לא שיפרתי אותו אפילו רמה 1 (כי אני לא משתמש בו =/) האם כדאי להרוס אותו. כי בכל מקרה אני בברית שאין מצב שיששדו אותי יותר מ-3 ימים רצוף. תודה רבה לעוזרים. נ.ב רענן למה אתה לא מוסיף את המדריך שאני כתבתי וגם את המדריך החדש של הדר... כדאי שמה שהשקענו בו לא יהיה לחינם...

xxx RAANAN xxx

New member
תשובה.

בכפר הראשון שלך ( הקפיטאל הנוכחי ) אתה יכול לבנות הכל , עם ובמידה תבנה כפר חיטה בהמשך תצתרך לבנות בו מחסנים מרובים , ההמלצות שלי לקפיטאל ידועות , אני בעד קפיטאל חיטה .. מבנים חשובים בקפיטאל חיטה הם : Palace = Warehouse תצתרך המון מהם אצלי כרגע יש 7 . Stable Barracks Blacksmith = לסיים אותו עד רמה 20 ולאחר מכן השידרוגים ולהרוס. Armory = לסיים אותו עד רמה 20 ולאחר מכן השידרוגים ולהרוס. Granary = תצתרך מינימום 3 מהם . Hero's Mansion Bakery Flour Mill Siege Workshop Marketplace Tournament Square בקשר לשאלתך על המדריך , מחר הוא יהיה בהודעות מנהלתיות ויצויין כ- " המדריך לשחקן המתחיל חלק ג' " מיכוון שהמדריך של הדר הוא המדריך המלא אני ייתן לה את הפרבילגיה והוא יהיה חלק מהפורום עד שכולם ילמדו את המשחק על בוריו .. רענן.

למעלה