שאלה בקשר לבטא..

3דידוש

New member
שאלה בקשר לבטא..

יש לי איחור של חמישה ימים , ביום שהייתי אמורה לקבל היה דימום קל מאוד , כתם ורדרד שנפסק. בטא חיובית מהיום 36.0 ביחידות MIU/ml בבקשה תגידו מה זה אומר? זה ממש נמוך לא????

נראה לי שאפשר בזהירות לברך אותך

כבר היו לא מעט מקרים של בטאות נמוכות שעלו והכפילו. מחזיקה לך את כל האצבעות שזה זה

טאניוש

New member
לא...זה לא נמוך...

לברך אותך עכשיו או אחרי הכפלה? מה את מעדיפה?...גדול מ-10 נחשב להריון,והיו כאן מקרים של 12 ו-15 והכפילו יפה ועוד מעט יתחילו לבעוט.. שיהיה בהצלחה רבה ותעדכני בעוד יומיים!

3דידוש

New member
צר לי לאכזב....

לפני כשעה התחלתי לדמם.... מה שנראה כסיומה של אשליה....

chompi XL

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif אבל כפי הנראה

זה היה הריון כימי, ואני מכיר שתיי בחורות שחודש אחריי הריון כימי נקלטו אז תחזיקי מעמד רק עוד חודש והלוואי שתעברי לדלת שליד

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif דידוש ../images/Emo24.gif

זה היה הריון כימי. רגע מתוק של תקוה ואשליה, ויומיים של כאב מר אחרי שהאשליה מתנפצת. אבל אחרי הכאב באה הידיעה שעובר אחד השתרש לך ברחם. עובר שמן הסתם לא היה תקין, כמו הרבה עוברים של הרבה נשים פוריות. אז היה רופא שאמר שהתגובה לא יפה, והיתה רופאה המומה, אבל היה ביוץ והיה עובר. בשורה האחרונה זה הרבה מאוד. בפעם הבא זה יהיה הריון עגול
. בכל מקרה יש לעקוב אחרי הבטא ולוודא שהיא יורדת ומתאפסת. תחזרי על בדיקת הדם בעוד יומיים למרות המכשפה.
נועם

3דידוש

New member
../images/Emo51.gif לכולכן/ם

זה ממש מעודד וממש כיף לדעת שפה תמיד יש אוזן קשבת.... החודש האחרון היה ממש נוראי עבורינו... למרות שברמת העיקרון אנחנו בטיפולים רק שלושה חודשים אחרי שנה ו7 חודשים של נסיונות . עם ילד מתוקי בבית ב"ה... שהגיע אלינו בספונטניות רבה ובלי קושי ואנחנו מודים על כך בכל רגע .... אלא שמאז דברים השתבשו... ומאז היתה הפלה בשבוע שמיני -עובר ללא דופק, הפלה טבעית וגרידא ועכשיו חצי שנה אח"כ הריון כימי.... אני מטופלת בפרמריל ואיקקלומיןורק החודש הרופאה שלחה אותנו גם למעקב זקיקים ובדיקות דם ,והיה ממש מוזר... הםרוגסטרון היה גבוה מאוד אח"כ ירד קצת ואח"כ עלה טיפה... הרופאה שלי אמרה שזה המקרה הראשון שהיה לה כזה... ובחיים היא לא נתקלה בכזה דבר... תודו שכיף לשמוע את זה... ובל זאת היה הריון.... שהתברר ככימי... בתפילה שהפורום הזה יעבור הסבה..... דידוש

למעלה