שאלה בקשר לבטא

תודה לכל המתפללות....

דברתי עם הרופא שלי...אומר שזה מראה על הריון לא תקין....ים של דמעות ותפילות....

ede1

New member
שלום לך,

את צריכה להרגע, הרי זה בטוח שדמעות לא ישפרו ולא יעזורו ידועים מקרים שבהתחלה מתפתח בצורה כזאת, אבל לאחר מכן בטא מתיצייבת ומכפילה את עצמה. אז את כן בהריון, תיהיה חזקה ותסתקלי רק קדימה ורק חיובי! יוליה

לדעתי בכי מסייע...

וגם אם בע"ה הסוף יהיה חיובי אז היא רק תוכל לצחוק על הבכי הזה. בכי משחרר ונותן נשימה להמשיך.

bapi

New member
קשה לי לומר מילות ניחומים ../images/Emo12.gif

כשעדיין המצב מעורפל
מקוה שזה יסתיים על הצד הטוב ביותר ו
אני חושבת שתמיד כיף לקבל אז שולחת לך אחד גדול

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

ולמרות הכל... הדלת השניה מימין מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. מצטערת לשמוע על ההריון שהסתיים כל כך מהר
. הייתי שם ומכירה את הכאב הזה. לקבל את המתנה הכי נכספת ולאבד אותה אחרי כמה ימים זה כאב קשה מנשוא לפעמים. יחד עם זה, עצם העובדה שהרית מראה שיש בכל זאת תקווה. מצטרפת למה שגלית אמרה, 7 השנים הרעות הסתיימו ועכשיו מתחילות שבע השנים הטובות
. בכל מקרה, להמשיך ולבדוק את הבטא כדי לוודא שהיא יורדת. בטא שממשיכה לעלות מעלה חשד של הריון מחוץ לרחם.
נועם

הכגג

New member
כל כך מבינה

אצלי היה נדמה לי שזה קורה ובסוף קיבלתי מכה מסוג אחר. הבטא עלתה בערך פי אחד וחצי כל פעם ובכיתי נורא וכמעט הפסקתי עם התמיכה והכל אבל הרופא אמר בכל זאת להמשיך ואז פתאום אחרי 4 פעמים בערך היא נתנה זינוק והיה דופק בשבוע 6 אבל בשבוע 9 ראו שהדופק פסק וזהו... אז... אין מילים לעודד- זה כואב כל כך ורק מלמד אותי להתפלל לא לפס ולא לבטא ואפילו לא לדופק אלא למטרה הסופית: תינוק בריא ומאושר! אז מתפללת בשבילך שמהר מהר תיכנסי להריון תקין שיניב תינוק בריא ומאושר!!! ותני לעצמך את כל הזמן לבכות ולהתאבל...

תודה לקבלת הפנים

הבטא אכן ממשיכה לטפס למעלה מעלה היום כבר 77. (מקוה שהסנריו של מחוץ לרחם לא יקרה...ואגב איך דואגים שזה לא יקרה) יש לי הכפלה של 1.3 כל יומיים שזה שקול להכפלה של פי שתיים כל חמישה ימים. המושי שלי עושה בחמישה ימים מה שמושמושונים אחרים עושים ביומיים. והיום היה עצוב במיוחד....ביקרתי הערב אצל הרופא והוא אמר להפסיק את התמיכה.... ואני איזה מן אמא ...שהילד שלה לא גודל והיא מפסיקה לתמוך בו. הוא אמר שצריך לעזור לו לפול לבד....כי זה הריון לא תקין. אני עדיין באבל. קשה לי להרפות מהמושמושון ולתת לו ללכת. אחרי שילך צריך להמתין חודשיים ללא טיפולים עד המחזור הטיבעי. זהו אני מושבטת סופית לחודשיים ואולי יותר.

למעלה