משהי אולי יודעת מה זה אומר : דימום חזק אחרי 14 יום מהחזרה (שנמשך כבר שבוע) בטא של 28 (אחרי 15 יום מהחזרה) בטא של 40 (אחרי 17 יום מהחזרה) בטא של 50 (אחרי 19 יום מהחזרה) הצילו לא מתחלק לי לשניים....שבע שנים זה לא מספק ???
ותתחיל להכפיל כמו שצריך הדימום הראשוני - לא חייב לרמז שמשהו לא תקין - אך צריך לבדוק ההכפלה גם כן לא צריכה להיות מדוייקת בכ"ז לפי הנתונים של יש גדילה של הבטא מן הסתם חוץ ממעקב בטא תצטרכי לעשות US - לבדוק אם לא מדובר בהריון כימי ולא הריון מחוץ לרחם חו"ח בהצלחה וכן - 7 שנים זה בהחלט מספיק ודי אשמח לעדכונים שמחים ונוס
זה מתעתע - מצד אחד הדימומים החזקים,, מצד שני הבטא שאיכשהו עולה וזה כן נראה כמו הריון. יכול להיות הריון כימי. אל תהססי להטריד את הרופא שלך. אני מאחלת לך הצלחה ומחזיקה לך אצבעות לסוף טוב
בטא חיובית+התחלקות לא משהו: זה החלום+הסיוט... ממה שאני יודעת: הדימום- לא אומר, הפורום כבר ראה שרשורים על דימום שמסתיימים בקקולולו. ההתחלקות- לא מושלמת אבל כבר היו פה עוברונים שהיו ככה ובהמשך למדו חשבון והשלימו את הפער. כי יש לי תחושה שלא הרופא ולא אף אחת כאן יכול לתת לך תשובה לגבי ההמשך. גם אם תשיגי אותו הוא ודאי יאמר לך לחכות...
תנסי להעסיק את עצמך בכל דבר אפשרי החל מסיוד הבית וכלה במקראמה תבשלי תתעמלי, תעשי הכל! רק להעביר תזמן. אוף! 7 שנים...מקוה בשבילך שעוד יומיים תתחילי רשמית ספירה אחרת...עד 9...חודשים! ממתינה איתך במתח, ויכולה רק להתפלל ולקוות...