שאלה בקשר לבדיקות ראייה

maztan

New member
שאלה בקשר לבדיקות ראייה../images/Emo41.gif

ככה, אז יש לי בעיה בשדה הראייה, לא רצינית אבל המצב גבולי, וגם בחדות הראייה המצב דיי גבולי, אני מםחד שאם פוסלים אותי אני גמור, מישהו יודע איך אפשר לעקוף את הבדיקות ראייה האלה? או איך אפשר לתחמן אותם? תודה.

ככה:

שתדע כמה דברים: א. אצלי זה היה שכונה ביותר, ובאתי עם עדשות מגע ומי שבדקה לא שמה לב עד שאמרתי לה... ב. אל תרמה... אם אתה לא כשיר לנהוג אל תנהג! שום דבר לא שווה שתהרוג את עצמך, את החברים שלך, את המשפחה שלך, או אנשים אחרים ברחוב! ג. אם תעשה תאונה רצינית, חברת הביטוח תבדוק כל פרט קטן, ואם הם יגלו את זה לא יהיה לך כיסוי וזה לא יהיה נעים..

עישון

New member
איזה בעיה יש לך בשדה הראיה??

הדרישה היחידת היא שתראה 120 מעלות לכל כיוון. יש כאלה אורות שנדלקים ממש בצד של העין, ואתה צריך להגיד מתי אתה רואה אותם. לדעתי את הבדיקה הזאת אי אפשר לתכמן- או שאתה רואה 120 מעלות או שלא... לגבי חדות הראיה אין בעיה... אתה רק תצטרך להרכיב משקפיים

Superdror

New member
כמה הבעיה שלך

מבחינת ראיה היא נוראית אני לא יודע אם כי אני מכיר מישהו שעיוור בעין אחת וגם מרכיב משקפיים ועדיין יש לו רשיון - אפילו בלי שיצטרך לעבור ועדה רפואית - הכל בדרכים כשרות לחלוטין תוך כדי מסירת כל המידע על מצב ראיתו למשרד הרישוי. לתחמן אותם ? לא כדאי ולא מומלץ כפי שקודמיי אמרו. באם משרד הרישוי ימנע ממך מלהוציא רשיון בגלל אותה בעיית ראיה - אז כנראה שעדיף שלא תהיה על הכבישים גם לטובתך וגם לטובת הסובבים אותך. דרור.

למעלה