שאלה בקשר לבדיקה

TearS oF AciD

New member
שאלה בקשר לבדיקה

נתחיל בזה שאני בת 16, תמיד חשבתי שאני אלך לעשות בדיקה בגיל 18, אבל חברה האירה את עיני ואמרה שאם לעשות - אז כמה שיותר מוקדם. אני בחורה שמאוד מאמינה בגורל וברמזים ממנו ומאז שהיא אמרה לי את זה, אני רואה בכל מקום, בכל יום, דברים שקשורים לאיידס. שאלות, אתרים, גם במקומות שהם לא כמו הפורום הזה. העניין התחיל להפחיד אותי והחלטתי להיבדק. אי גרה באילת ואין לי גישה למקומות מחוצה לה. אפשרי לעשות בדיקה גם בבית החולים המקומי? האם הבדיקה אנונימית? אני לא רוצה שאמא שלי תדע, רק במידה ויצא חיובי אני אהיה חייבת לספר לה. זה נכון שמתחת ל-3 חודשים מיום ההידבקות הבדיקה לא מגלה את זה? ובתוך כמה זמן חוזרת תשובה? שבוע, שבועיים, חודש?

תשובות

לא הסברת מדוע את חושבת שעליך להבדק לאיידס. האם קיימת "יחסי מין לא מוגנים" מבחינת איידס? את יכולה להבדק לאיידס באמצעות רופא המשפחה שלך בקופת חולים. בקשי שלא יספר להוריך. הבדיקה ללא תשלום. הבדיקה בקופת חולים אינה אנונימית. בדיקות אנונימיות יש רק במרכזי הועד למלחמה באיידס בתל אביב, בחיפה, בבאר שבע ובירושלים, וכן במרפאות משרד הבריאות בחיפה ובתל אביב. ראי כאן בפורום פירוט כתובות ומספרי טלפון. אכן לפני מלאת 3 חודשים להדבקות אין לסמוך על תוצאת מעבדה שלילית לאיידס. את התוצאה מקבלים אחרי מספר ימים.

TearS oF AciD

New member
הסיבה עקרונית?

זה משנה למה אני רוצה להיבדק? כן, אלו יחסי מין לא מוגנים, אבל אני לא חושבת שזה קשור.. נכון? ותודה רבה על התשובות
אני אבדק בימים הקרובים וכמובן אודיע לכם מה התוצאה

TearS oF AciD

New member
אה כמובן

אם לא הייתי חושבת שיש צורך, לא הייתי עושה
ותודה לך שוב

למעלה