שאלה בקשר לארה"ב

cretino

New member
שאלה בקשר לארה"ב

שלום אני צריך לטוס לסן דייגו מארופה עם טיסת קישור בוושינגטוןאבל יש לי רק שעתיים להחליף טיסה ואין לי מושג אם זה מספיק זמן ואם אני עובר באימגריישן בוושינגטון או בסן דיאגו אתם יכולים לעזור לי בבקשה כדי שאדע אם לחפש טיסה אחרת או שאין לי מה לדאוג[ אני טס עם דרכון איטלקי ]

John the Savage

New member
תצטרך לעבור בהגירה בוושינגטון

בנחיתה בוושינגטון תצטרך לעבור בהגירה, לאסוף את המזוודות, לעבור דרך המכס ואז להניח אותן בחזרה על המסוע לטיסת ההמשך. שעתיים זה גבולי. כעקרון כל התהליך אמור לקחת במצב נורמלי כשעה, כך שזה אפשרי אבל לחוץ. אם הטיסה תתאחר או שהתורים בהגירה יהיו ארוכים יותר מהרגיל יש סכנה שלא תספיק.

boneguy

New member
קצת לחוץ, אבל אפשרי, מניסיון

שלום לך, לפני כחודשיים נסעתי לביקור קצר בסאן דייגו דרך פילדלפיה. כפי שנאמר לך, תצטרך לעבור את ההגירה בנמל האמריקאי הראשון בו אתה נוחת (וושינגטון), לאסוף את המזוודה, במידה ויש, ולהמשיך לטיסת ההמשך. גם לי היו שעתיים בין הנחיתה להמראה. אם תצליח לצאת מהראשונים במטוס לא אמורה להיות בעיה. אני נתקעתי בתור של ההגירה בערך שעה (מן הסתם לא יצאתי מהראשונים). ברגע שאתה מסיים איתם המזוודות כבר מחכות לאחר שפרקו אותן מהמסועים (במידה וחיכית כל כך הרבה זמן). היתרון הוא שמיד לאחר שאתה אוסף אותן, אתה מפקיד אותן שוב, כמעט ללא תור וללא בעיות, ואז רץ לטיסה השניה. בסוף הספקתי. פשוט תנסה לצאת מהר מהמטוס ולא אמורה להיות בעיה. כמובן, במידה ונחתת בזמן. בהצחלה

למעלה