שאלה בקשר לאנג'ל

tomertomer5

New member
שאלה בקשר לאנג'ל

אני הבנתי שנגמרת הסדרה אחרי עונה 5 ואז יש קומיקס שממשיך אותה כאילו עונה שישית הקומיקס הזה יצא כבר או לא?ואם הוא יצא אז איך אפשר להשיג אותו?

nick at noon

New member
לא בדיוק

יש קומיקס שנקרא "באפי - עונה 8" שייצא בעוד חודשיים והוא ההמשך המדובר ביותר כי הוא בעצם נכתב על ידי ג'וס ווידון, יוצר הסדרה. יצאו גם כמה חוברות קומיקס לא ממש טובות שזמן ההתרחשות שלהם הוא אחרי סיום עונה 5 של אנג'ל. אפשר להשיג אותם בחנויות קומיקס כמו קומיקאזה.

tomertomer5

New member
שאלה

לפי כל החוברות קומיקס האלה מה קורה לאנג'ל וכל החבר'ה?

nick at noon

New member
קצת |ספויילר| אם כי זה לא קאנון

לפי החוברות האלו כל מי שהיה שם בסימטה (כלומר: גאן, אנג'ל, איליריה וספייק) וגם כמובן לורן שרדו. לא מוסבר איך הם שרדו.

Torn Identity

New member
יש כל מיני קומיקסים.

אבל כמו שאמרו, אף אחד שממשיך באופן רציף מהנקודה שהסידרה נגמרה. יש כאלה שמתרכזים כל פעם בדמות אחרת ונקראים, מן הסתם ANGEL SPOTLIGHT. יש כאלה 5 אני חושב, לאילריה, קונור, דוייל, גאן, דוייל ו-ווסלי. יש את זה שהכי מתקשר נראה לי שזה OLD FRIENDS שזה בעצם 5 חוברות. יש גם את THE CURSE. יש כמה של ספייק, ספייק נגד דרקולה, ספייק:זמני עבר (בתרגום חופשי) ועוד כל מיני ספייק, אבל אותם עוד לא יצא לי לקרוא ואני לא חושב שהם בהכרח(לפחות לא כולם) כרונולוגית אחרי סיום הסידרה. יש גם איזה ANGEL MASKS שיצא לכבוד הולוואין. אני חושב שהוא יותר הומוריסטי. אבל בכל מקרה, מהכמה שאני קראתי, הם מהנים.

spidey 82

New member
קראתי רק את Spike: Old wounds הנורא

שמתרחש במהלך עונה 5 (לפני מותה של פרד) ומראה כי ספייק היה מעורב בפרשת רצח שנות ה-40 והתעמת הלוס הרמאנוס. אם שנאתם אותם בעקבות הפרק של 'אנג'ל', החוברת הזו תגרום לכם לתעב אותם. מעבר לכך, האמנות מתבססת על העתקה מדוייקת של השחקנים, אך דמויות שלא הופיעו בסדרה מצוירות ברשלנות מזוויעה.

nick at noon

New member
מדריך פשוט לקומיקס

בויקיפדיה אפשר למצוא מידע על כל הקומיקיסים שקשורים לאנג'ל מסודרים לפי המיקום הכרונולוגי יחסית לעונות הסדרה. Old friends זה סיפור טיפשי, אבל נחמד לראות מה קורה עם הדמויות. The curse זה סיפור על אנג'ל שחוזר לרומניה בכדי לבקש מהצוענים שישנו את הקללה שלו. אבל הסיפור נמרח ולא מעניין מספיק לדעתי. spike: lost & found זה סיפור נחמד שקשור לעניין טבעת אמראה (מעונה 4 פרק 3 של באפי) ויש בו פלאשבק נחמד. אבל אני לא יכול להתגבר על התחושה שהמאייר היה מפגר. מילא זה שבתוכנית לפעמים שוכחים להעלים השתקפות של ערפד במראה, אבל שמאייר יוסיף את ההשתקפות של ערפד בכוונה זה אידיוטי.

למעלה