שאלה בקשר לאלן

Jingelly Jane

New member
שאלה בקשר לאלן

אתם יודעים אולי אם הוא הופיע באחד הקליפים של להקת טקסס? קליפ דיי ישן נדמה לי, שהזמרת יושבת עם איזה גבר במושב האחורי של לימוזינה.. מוכר לכם?

מלאכית16

New member
קליפפפפ מדהים..../images/Emo110.gif|קר|

DARK ANGEL14

New member
נצל"ש../images/Emo98.gif../images/Emo15.gif

ראיתי הארי פוטר עם ענבל
היה מדהיייייייייייייייייים
אלפונסו משמו עשה עבודה מצויינת עם הסרט
... כל הסרט התבגר ואפילו דניאל (כן נטע, דניאל
), אמה ורופרט השתפרו במשחק שלהם והתבגרו בעצמם
... הקטעים של סנייפ היו יאפים
אבל קצרים
... והקטעים עם אמה תומפסון היו קורעיייים

inbal145

New member
כעעע../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

היה שווה לחכות
זה היה סרט מדהים
במקום שאת תהרסי לי את היד ותגרגרי לי בקולנוע בקטעים עם סנייפ היה הפוך
המשחק של שלישיית הבטטות הקטנטנים באמת השתפר
כולל את דניאל (עד כמה שכואב לי להגיד את זה
, וכואב לי
)... אמה תומפסון הייתה קורעת
עד עכשיו (וראינו ב 10 וחצי בבוקר
) אני ועדי עדיין עושות את הקטע של הטראנס שהיא נכנסה אליו
"דיד יו סיי סאמט'ינג
"
הסצינות האחרונות (הצריף המצווח וכו'
) היו מדהימות
ומותחות
ויחסית היה הרבה סנייפ
רק חבל שהערבה המפליקה לא הרגה את הארי לגמרי (סורי נטע, הייתי חייבת להוסיף את זה איפשהו
) במילה אחת: גרררררררררר
*סיימתי לנאום*

Dobby Weasley

New member
הו כן../images/Emo99.gif

בהחלט שליתה! התמכרתי לאלן לחלוטין. השאלה היא, איפה ג'ייסון?! Turn to page... 394 בהחלט משפט הסטורי! כן, יותר מ-"You've killed my father, prepare to die!"

La Vicomtesse

New member
לא לא לא....עד כאן!../images/Emo54.gif

" my name is Inigo Montoya" ומה שאמרת זה המשפט.... אין חיים!

מלאכית16

New member
אין שאלה שכזו...../images/Emo110.gif|קר|

הוא, במקום אלן, עשה בחוכמה ואמר שלא נראה לו שהוא יבזבז את כל הזמן שלו על שלוש שורות בסרט...אז הוא יופיע רק בסרט הבא. וכמוהו גם עשתה זו שמשחקת את מאדם הוץ' (זואי משהו...היא שחקנית מ-ד-ה-י-מ-ה
) רק שהיא פרשה סופית (לפי מה שהבנתי).

Jingelly Jane

New member
כן... תודה בנות, אבל

הורדתי את הקליפ. הוא באמת מדהים מדהים מדהים... תודה. ראיתי גם את הסרט, באמת יש לו מעט שורות!! והוא כל כך יפה!!!!!!!!!!!!! ושחקן בחסד! תגידו, הוא עומד להשתתף בכל השבעה? תשמעו, יש לי חברה שסיפרה לי שהיא הצליחה לתפוס אותו באי מייל... היא שקרנית פתולוגית אז אני לא הכי מאמינה אבל.. נראה לכם שזה הגיוני? יש סיכוי?? איפה הוא גר? מה הא עושה? אתן יודעות? תודה ושבוע נהדר לכולן להת'

DARK ANGEL14

New member
אממ../images/Emo15.gif

את מי
את אלן באי מייל
חחח לא נראה לי
... אבל באינטרנט מפורסמת כתובת למעריצים ובכתובת הזאת הוא כן עונה, נטע ואני שלחנו מכתב וקיבלנו תשובה ותמונות חתומות
מה הוא עושה
לפי דעתי הוא מצלם סרטים נוספים שבטח ה"פ 4 בינהם- תקנו אותי אם אני טועה

Jingelly Jane

New member
מהההה?????????? באמת???

כתבתן לו לכתובת הזאת: Alan Rickman c/o Duncan Heath I.C.M. Oxford House 76 Oxford St. London W1D 1BS ? וקיבלתם תשובה?? ותמונה חתומה??? איזה כיף לכן!!!! מתי כתבתן לו? השנה? ואחרי כמה זמן קיבלתן תשובה? מה הוא כתב לכן? כי בעלת האתר כותבת שם שאין לו זמן ולא תמיד עונה... היא אומרת שמי שרוצה לכתוב שלא יכתוב בינתיים כי הוא עמוס.. ): סליחה שהפצצתי אותך בשאלות, פשוט
... תודה

DARK ANGEL14

New member
אז ככה...../images/Emo15.gif

זה סיפור ארוך
... שלחנו מכתב אחד בסוף ינואר (ב22 ככה..) לכתובת הזאת וקיבלנו תשובה (אחרי שלושה או ארבעה שבועות) מהעוזרת האישית שלו שאמרה באמת שהוא מאד עסוק וכרגע הוא מצלם בארה"ב ולכן הוא לא יוכל לשלוח לנו את התשובה
... די התאכזבנו.. והיו לנו כוונות לשלוח עוד מכתב...אבל בסוף איכשהו לא שלחנו וב11 למאי הגיע לנטע מכתב שאומנם כתבה העוזרת שלו (שוב
) אבל בנוסף שתי תמונות חתומות עם הקדשה מאלן
מסתבר שאלן הגיע ללונדון לאיזה 5 ימים והעוזרת החמודה אמרה לו שזה חשוב ו...בלה בלה בלה אז הוא שלח לנו
איזה חמודים שניהם

Jingelly Jane

New member
תגידי,

תגידי, לאיזו כתובת כתבתם לו? אם אין לך אותה, תני לי רק את הכתובת של האתר שיש אותה שם. ואת מדברת עם השנה? זתומרת, כתבתם לו בינואר 2004? אז הוא ענה לכן ממש לא מזמן!! מה הוא כתב לכם??
...

DARK ANGEL14

New member
אהה../images/Emo15.gif

כתבנו לו לכתובת הזאת: Alan Rickman c/o Duncan Heath I.C.M. Oxford House 76 Oxford St. London W1D 1BS ואהה...כן זה היה בינואר 2004 והגיע במאי
2004... ואני לא זוכרת בדיוק מה היה במכתב כי הוא אצל נטע
...

Jingelly Jane

New member
יקירתי, עוד כמה שאלות...

אז עכשיו נראה לך שהוא בארה"ב? אני לא יכולה לכתוב לו?.....
מתי כבר אפשר לכתוב לו לדעתך? ומה כתבתן לו?
תבורכי

DARK ANGEL14

New member
אמממ..../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

אין לי שמץ איפה הוא עכשיו...תשלחי, ומקסימום העוזרת שלו תענה לך
... ואולי תגיד לך מתי הוא יוכל לענות לך
אמממ אני לא ממש זוכרת מה כתבנו לו...קודם כל נטע הציגה את עצמה (המכתב היה בשמה של נטע- אני עזרתי לה קצת...קצת הרבה
...חח
) היא אמרה שהיא בת 14 מישראל בלה בלה
... וכתבה לו(או יותר נכון אני כתבתי
) שהיא מאד אוהבת ומעריכה את העבודה שלו ונדמה לי שהיא הזכירה במה סרטים
... ובסוף היא הזכירה אותי
- היא אמרה שגם אני אוהבת אותו ושיש לי יומולדת (אהמ נטע
) עוד מעט <כי זה באמת היה *לכבוד היומולדת שלי*> והיא אמרה שהיא רוצה להפתיע אותי בחתימה שלו *כמה מפתיע* אז ביקשנו חתימה אחת בשביל נטע ואחת בשבילי (בדרך עקיפה ומנומסת
)
וואוו נכון שזה נשמע מסובך
חחח

Jingelly Jane

New member
אה! אגב!

רציתי לשאול אותך... לפעמים זה נהוג שכששולחים מכתב (בעיקר לחו"ל) שולחים יחד איתו גם מעטפה כדי שאת התשובה ישלחו לך במעטפה הזאת... שלחתם לו מעטפה נוספת יחד עם המכתב?
יקירתי

למעלה