שאלה בקשר לאלבריה

אייל107

New member
שאלה בקשר לאלבריה

במקום להתווכח סתם בינכם תדברו במספרים וככה נוכל לדעת את האמת האם מישהו מהלקוחות המנוהלים של אלבריה כבר הרוויח כסף ( אחריי ה 30% שהוא לוקח מהרווחים כמו שהבנתי ) האם החשבונות האלה כרגע ברווח בכלל ? או בהפסד ואם כן אז בכמה ? הנתונים האלה יגידו לנו האם שווה לתת לו לנהל את הכסף שלנו או לא ואגב תשתדלו להגיד את האמת בתודה אייל

dove2

New member
../images/Emo207.gif האם יש רשיון ניהול תיק ?

ואם לא, האם להערכתך המקצועית רשיון אינו דרוש במקרה זה, ולמה?

אייל107

New member
משום מה אין תגובה

האם יש פה אנשים שמנוהלים ע"י אלבריה ואם כן אז האם התיק רווחי או לא ? והאם כדאי לתת לו לנהל לנו את כספנו ? מוזר שאין תגובה לאור מה שנכתב עד עכשיו

amikab1

New member
תשובה לאייל בקשר לאלבריה

א. אני הרווחתי כסף. במשך שבועיים הרווחתי כ-250פיפס ואחרי העמלה זה הסתכם בכ-1,600$. ב. כבר לא כל כך קל להצטרף מכיון שסאקסו-בנק דורש מינימום 5,000$ ולא 1,000$ כמקודם. ג. שווה כל גרוש וכל שניה ואני לא מכיר אף אפשרות אחרת חוקית ולא מסוכנת במיוחד עם אותו פוטנציאל רווח מוכח. ד. בכל מקרה גם אם מישהו יחליט לא להכנס, אין בעיה. הוא מסתדר מצויין עם מה שיש לו ועם השם שלו ובמיוחד אצל אלה שהכירו אותו או למדו אצלו. אז חבל על הזמן עם הסקפטיות והלשונות הרעות.

אייל107

New member
תן לי להבין

לפי מה שאתה אומר אלבריה עושה בממוצע 300 ויותר פיפסים בחודש ? או שזה היה מקרי ?

arkadiyb

New member
אלבריה

מה אכפת לך אם אנשים הרוויחו או לא? הכל הרבה יותר פשות, אתה יכול להצתרף חינם לשרות האי מייל שלהם ותראה שהם פוגעים בול בהמלצותם.אתה מוזמן לסחור עצמאית על פי המלצותם. השבוע סגרו רווח של כ 100 פיפס. אגב ברגע זה ממש הם בעסקה של יורו דולר עם עשרות פיפסים ברווח. לציין כי רוב הכסף שלי מנוהלים אצל אלברה. מומלץ ביותר. www.elbaria.com

למעלה