שאלה בקשר לאלבום LIVE

snaidis

New member
שאלה בקשר לאלבום LIVE

שלום, רציתי לשאול אם האלבום: Is There Anybody Out There -The Wall Live 1980-81 זהו אלבום שיש בו את המופע עצמו? כלומר AUDIO+VIDEO?

snaidis

New member
עוד שאלה קטנה!

האם ישנו הבדל בין ההופעה, לאלבום המקורי-חוץ מקולות הרקע של הקהל?

אני אשיב לך על שתי השאלות ביחד

כן, אני חושבת שהאלבום שווה קניה. הביצוע בהופעה טוב יותר, לאוזניי, מאשר גרסת האולפן.

snaidis

New member
המשך ->

האם ניתן להשיג את ההופעה שהיא כוללת VIDEO?

The Walrus

New member
ברור שיש!!

הביצועים שונים, מוצלחים הרבה יותר לטעמי. זה לא אותם הקלטות ממש! וזה לא כמו שווטרס העתיק את השירים בארץ. זה גרסאות שונות.

The Walrus

New member
הסולו גיטרה בסוף Comfortably Numb

שווה את הדיסק לבד... איזה ביצוע!! בקשר למי שמתחתי, הלהקה בהרכב מלא פלוס כמה נגנים: - Roger Waters / bass guitar, vocals, acoustic guitars, show director - David Gilmour / guitars, vocals, musical director - Nick Mason / drums, percussion - Richard Wright / keyboards WITH: - Andy Bown / bass guitar - Snowy White / guitar (1980 recordings) - Andy Roberts / guitar (1981 recordings) - Willie Wilson / drums - Peter Woods / keyboards - John Joyce, Stan Farber, Jim Haas, Joe Chemay / background vocals - Gary Yudman / Master of Ceremonies בנוסף יש ולהקה מחליפה בIN THE FLESH.

תודה רבה! ../images/Emo140.gif

והסולו בסוף CN שם באמת שווה את הדיסק לבד... למרות שגם לשאר הביצועים לא חסר בכלל.

Crazy Diamond85

New member
סתם אנקדוטה לגבי הנגנים...

בשיר "Outside The Wall" שימו לב לנגנים ולכלים: רוג'ר ווטרס על קלרינט דיוויד גילמור על מנדולינה ריצ'רד רייט על אקורדיון ניק מייסון על גיטרה(!) ואנדי באון ופטר ווד על גיטרות אקוסטיות

snaidis

New member
קניתי את האלבום! והוא ממש נפלא!

יש לי שאלה-רציתי להעביר את השירים למחשב ואני רוצה שתשאר אותה האיכות כמו בדיסק אחרי ההעברה? יש תוכנה שכשאני מעביר נשארת אותה איכות כמו בדיסק? כאילו אני יכול להעביר את ה CDA עצמו ושלא יהפוך אותו ל WMA או למשהו אחר? ותודה על כל ההמלצות!

The Walrus

New member
את יכולה להעביר בLoseless

תיכנסי למדיה פלייר - אפשרויות - תבחרי שם Rip Music ותעבירי את האיכות לLoseless. זאת האיכות המדוייקת של הדיסק.

למעלה