שאלה בקשר לאגרה

nunquam

New member
שאלה בקשר לאגרה

לפי מה שאמרו במשרד הרישוי יש לשלם אגרה עבור הטופס הירוק וטסט ראשון אז מדוע עדיין צריך לשלם עוד עבור הטסט הראשון והאם יש דרך לא לשלם ואיך זה הולך?

רן88

New member
הטופס הירוק הוא בחינם

לפני שאתה ניגש לתיאוריה אתה משלם בדואר אגרה של 113 ש"ח במזומן. האגרה הזו תקפה לתיאוריה ולטסט הראשון שתעשה. אם תיגש לתיאוריה שוב אז תשלם עוד פעם את האגרה, אבל היא עדיין תכסה את הטסט הראשון בלבד. בנוסף לזה, אתה משלם בין 250-350 ש"ח (שזה בכל הטסטים) למורה שלך על העמדת רכב לטסט (הוא "משכיר" לך את הרכב כשהוא נותן לך אותו לטסט).

רן88

New member
מבחינת האגרות למשרד הרישוי אין,

כולם משלמים את אותן אגרות. מבחינת תשלומים למורה, זה משתנה מאחד לשני, אבל נדיר מאוד למצוא מורה שייקח לך פחות מ-250 ש"ח על טסט.

יש דרך יותר זולה

לעבור בטסט ראשון :) אחרת תצטרכי לשלם שוב פעם 300 ש"ח למורה (או כמה שהוא גובה) + 113 ש"ח.

Freemee

New member
נצל"ש שאלה כללית לגבי טסט

הטסטרים. האם הם יודעים איזה טסט אתה כשאתה בא לטסט? אני מאמין שהם כן יודעים אבל לא בטוח בזה ואם תוכלו להבהיר לי. לדעתי זה יכול להשפיע על שיקול דעת של הבוחן קצת איזה טסט אתה, לפעמים זה מוצדק. אבל אני חושב שלדעתי זה לא צריך לשנות איזה טסט אתה ושיתייחסו לכל טסט בלי קשר לכמה טסטים עשית וכמה שיעורים או משהו אחר.

NewUser4

New member
תשובה

הבוחנים יכולים לדעת איזה מספר טסט זה (ע"י ספירת משבצות הנכשל עבור מבחנים מעשיים). ולא, זה ממש לא משנה איזה טסט זה. ההתייחסות זהה לטסט ראשון כמו גם לטסט 27.

אוראל1988

New member
אפרופו טסט 27

דודה של חבר שלי עברה 27...
ועד היום לא יודעת לנהוג.. מסכנה

adidas88

New member
נכון אבל

אם זה טופס ירוק חדש אז אי אפשר לדעת-לא? או שמצרפים גם את הקודם?

למעלה