שאלה/בקשה

שאלה/בקשה

שלום לכולם אני בפרק 161 באנימה ואני לא יודע באיזה פרק האנשים בפורום כי לפי מה שהבנתי לא הרבה פה בפרק 161, אז הבקשה שלי היא שפשוט תרשמו את הפרק שבו אתם נמצאים ואיזה פרק הכי האבתם עד עכשיו. תודה מראש Justice is my name טוב אני מתחיל שם(מי שרושם זה היה נחמד מאד):עמי פרק:161 פרק הכי אדיר לדעתי:79 הסיבה: סוף הפרק הוא פשוט טרוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(הנגה נוג'יטסו)

../images/Emo105.gif../images/Emo105.gifלמה אתם לא מגיבים

הפורום הזה ממש מת קדימה אנשים להתעורר

A K I R A

New member
PPP: בוקר טוב~

שם:שירן פרק: 152, ככה סוף הסגה עם הג'וק פרק הכי אדיר לדעתי: ממממ... רוב הפרקים של הסדרה ^-^ סיבה: כי הסדרה טובה o.o;

ashkeloni

New member
על טעם ועל ריח.

אני לא נהנתי מהפילרים הראשונים, ולחכות שבוע כל פעם בשביל פרק שהוא לא משהו לא נראה לי כל כך כיף. כשיגיעו אל הקאקאשי גיישן אני אולי אוריד את כל הפילרים שהוציאו ואני אראה במתרון, אם יהיה לי כוח.

טוב...

שם:ניב פרק: 153, הפסקתי לראות פרק הכי טוב: נראה לי או טמארי נגד טנטן, או טמארי נגד שיקאמרו, או שינו נגד זה עם הבובה... שחכתי שם...

BROTHER OFRI

New member
עכשיו אני אז....

שם:עופרי פרק:161 וכל פרקי המנגה פרק אהוב: הייתי אומר כל הפרקים מהקרב של נארוטו נגד נג'י עד סוף הקרב גאארה נגד נארוטו

אני לא מבין למה אתם

מפסיקים לראות את הסידרה פילרים היו תמיד ותמיד היו לא משנה מה וחוץ מי זה רק עוד חצי שנה הם נגמרים ולחזור עוד חצי שנה
לראות נארוטו זה סתם מצחין

BROTHER OFRI

New member
רק? חצי שנה זה מלא זמן

רק? מה רק? חצי שנה זה מלא זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני יומת עד אזזזזזזזזזזז

אין מה לעשות

רק בשיר פתיחה הבא יפסקו הפילרים אני לא יודע כמה זמן זה עוד אבל כל 26-25 פרקים מתחלף שיר סיום שזה בערך עוד חצי שנה אולי פחות

sapir aloud555

New member
תשובות D: ../images/Emo121.gif

שם: ספיר פרק: אנימה 161, מנגה 285. הפרק הכי טוב: הממ.. הרבה פרקים עם גאארה >_<;.. ו132.

Riku FanBoy

New member
אנשים לא רואים כי לא בא להם..

תפסיק לנסות לכפות את הרצון שלך על אחרים! שם: קראו לי שינג'י פרק: 153 וכל המאנגה. סיבה: פילרים זה חרא, משעמם ולא קשור לעלילה ראשית. צריך להוסיף עוד?. בנוסף, אני מעביר את זמני עם אנימות שגם הפרקים הכי משעממים בהן, יותר מעניינין מהפילרים של נארוטו שמצויירים גרוע ובעלי עלילה ששווה לנעל. פרק הכי אהוב: אני אנסח את השאלה אחרת. קרב הכי אהוב עד לאיזה חלק. נג'י VS נארוטו, עד איטאצי. כן! עד איטאצ'י! כי אפילו הקרב של הסאנין היה מסריח. (זאת דעתי)

תקשיב זה

שאתה לא אוהב את הפילרים לא אומר שאני כופה את רצוני אני רק לא מבין למה אתה מתעצבן סתם אני לא כפיתי את עצמי ואני לא אמר שום דבר בכוונה רע אז תירגע ומהר כי אני לא פה בשביל שיזלזלו בי או ירגיזו אותי. אתה לא רוצה לראות את הפילרים זו בעיה שלך לא שלי אבל אני אוהב נארוטו וגם את הפילרים הם לא גדולים כמו הסיפור הראשי אבל הם נחמדים מאד.

Riku FanBoy

New member
תבין משהו

אתה משתייך לאלה שכן אוהבים את זה ואני משתייך לאלה שלא. יש עוד אנשים שחושבים כמוני, ויש שחושבים כמוך. זה שאתה אומר שאתה לא מבין למה הם לא צופים בזה, זה מובן, היות ואתה כן אוהב. אבל זה עדיין נשמע כאילו שאתה מנסה לגרום להם לראות את זה בכל זאת. זה עניין פשוט מאוד לדעתי, שאלת וענו לך, לא צריך יותר מזה. לא זלזלתי בך בכלל וגם לא התרגזתי, רק תשים לב לכך ששאלת שאלה ספציפית וענו לך תשובה ספציפית. מעבר למה שענו, להתווכח או רק לרמוז לא (גם אם לא בכוונה) נראה לי מיותר מאוד. מצטער אם זה פגע בך בדרך כל שהיא. אין לי רצון לריב עם אנשים.

סבבה אני מבין

ומסכים אין טעם לריב.יכול להיות שלא קראת את דברי כמו שהתכוונתי אליהםואני אותו דבר, מקוה שככה הסתיימו כל חילוקי הדעות פה.

למעלה