שאלה+בקשה.

שאלה+בקשה.

היי , שמי אילנית ואני רואה את עמוק באדמה מהפרק הראשון. לצערי את הפרק לפני האחרון ראיתי מתוך שינה ונרדמתי בהתחלת הפרק האחרון. מישהו יכול לספר לי איך ברנדה ונייט נפרדו? ברור לי שהם נפרדו בגלל שהיא בגדה בו עם כל העולם ואישתו , חסר לי מאוד תיאור הקטע שבו הם נפרדים . אילו האשמות היו שם , היו צרחות ?בכיות? משהוא....? תודה לכם אילנית.

time2fly

New member
מצטרף לבקשה (אם לא מדובר בויכוח

שנוצר לאחר הגילוי - הבחור הצעיר שבא אליהם למרפסת)

אממ..

ב"ויכוח" הזה שהיה להם אחרי הגילוי היה הפרידה. כי כשנייט זרק את הטבעת וגם נראה לי שהוא אמר במפורש שהם כבר לא מאורסים וכאילו שהם.. נפרדו..

time2fly

New member
אוקי-מסתבר שכן ראיתי את הפרק האחרון

אז אפרט בשבילך
אחד הנערים שברנדה שכבה עימם עבר ברחוב, כאשר נייט וברנדה עמוד על המרפסת ושתו קפה הבחור הציג עצמו ולחץ לנייט את היד. נייט שאל בלחש את ברנדה אם היא מכירה אותו והיא כמובן שללה את האפשרות ואמרהנ שהוא מהשכונה. ברנדה ניתסה להיכנס פנימה לבית ואז הבחור זרק לעברה- "היי ברנדה" נייט ממש חטף עצבים, נכנס לדירה והחלה הסצינה המדהימה ביותר שראיתי מזה המון זמן נייט צרך עליה, ברנדה ממש בכתה בצורה כלכך אמינה ועמוקה צעקה עליו שהוא הכיר אותה בשירותים של נמל תעופה (כלומר מה הוא מצפה?) הוא בסופו של הויכוח זרק עליה את הטבעת ויצא מהבית בטריקת דלת היא התמוטטה על המיטה בבכי וככה נגמרה לה הסצינה המדהימה הזאתי פשוט קטע מדהים שניבא את הפרק המדהים הזה (האחרון) שחיפר על עונה נוראית ושוממה
שלומי

Veganiny J

New member
אכן קטע מדהים בעצמתו

אבל זו לא היתה עונה נוראית ושוממה
(אם כי אני מסכימה בהחלט שהראשונה היתה טובה יותר). לקריאת הקטע בפרוטרוט, אילנית, את מוזמנת לבקר בקישורי הפורום. באתר "פישר ובניו" יש את כל התסריטים.

עוד כמה פרטים

נייט חשף את העניין עם הבחור, בעקבות הסיפור שברנדה כותבת. פשוט הבחור הזה ענה לתיאור של אחד הבחורים המתועדים בסיפור - האופן המיוחד שבו הוא אמר "להתראות" וסמל היינג-יאנג על הכובע שלו. בין היתר, נייט שאל את ברנדה אם היא ובילי שכבו. על התגובה של ברנדה ניטש ויכוח על גבי הפורום הזה - האם היא הייתה אדישה למשמע השאלה או לא. בכל אופן, זה היה ריב סוער, שהתפרצו בו מרירויות שהודחקו על ידי שני הצדדים.

קובי2003

New member
למען הדיוק .....

הבחור אמרה לברנדה " נחמד לראות אותך שוב " זה מה שהסגיר אותה .... לפני שנייט זרק אליה את הטבעת היא אמרה לו " ....שלא תעיז לזרוק עלי את הטבעת זה כל כל נדוש שאני אקיא..." , נייט הביט אליה תוך שהוא מוציא את הטבעת , הוא העיף לכיוונה את הטבעת (כמו שמעיפים מטבע) ואמר לה , " תקיאי ." . פרק ענק. אגב , שלום לכולם .

למעלה