שאלה/בקשה

shanyz

New member
שאלה/בקשה

אממ אוקי זו שאלה לכל אלה שהתחילו לראות לפני הקטע הם השטן... היה את ג'ו ושהוא חטף את הופ...זוכרים?? הקטע הוא שאין לי מושג למה הוא חטף אותה..ומה בכלל כל הסיפור איתו שהוא גם הפליל את ג'ון ברצח של מישהו.. מממ מישהו יכול בבקשה לנסות להיזכר ולספר לי.. פתאום נזכרתי בזה ואני זוכרת שמזה אבהתי את זה הופ הייתה כל כך טובה שם! תקעה לו סכין בעיין!! מגיע לו
וגם אם יש לכם תמונות אם בכלל למישהו יש אתר טוב על דייז (קיצור של ימי חינוב אנגלית
) בבקשה שיתן לי! תודה ויום טוב

i love gina

New member
תקופת השטן... זו לא התקופה שהופ

חשבה שהיא ג'ינה (בפעם הראשונה..) והשתכנעה בסופו של דבר שהיא הופ, בגלל התיבה שסבתא נתנה לה?

soapsfan

New member
זה היה לפני...

ואגב לא ג'וד ניסה להפליל את ג'ון אלא טוני

soapsfan

New member
התכוונתי שהתחלת השטן הייתה לפני

אני לא בטוח אם הופ נזכרה שהיא הופ אחרי עלילת השטן או במהלכה[כי הרי היו עוד סיפורים חוץ מהשטן.לא כמו עכשיו בארה"ב שהכל מתמקד סביב עלילה אחת כמעט[ויש את ויקטור/בריידי/ניקול עם אזכורים לקלואי כל שני וחמישיפ]

shanyz

New member
זה לא היה בכלל בגלל איזו נקודת חן

שהייתה להופ ולפי זה ראו שזו היא? יו..כמה דברים קראו ואני לא זוכרת כמעט כלום.. וואי למישהו יש אתר עם תקצירים שכל מה שהיה פעם וזה.. אני מתה לקרוא... בבקשה תגיבו

שלזי1

New member
ראסמי

אם למישהו יש אתר עם תקצרים מפעםן אז שיביא כי אני ראיתי בערך רק מהחתונה המבוטלת של סמי ואוסטין ואני מת לדעת מה היה לפני זה כי אני יודע רק בפרטים גודלים

למעלה