שאלה/בקשה

שאלה/בקשה ../images/Emo141.gif

אני חשה תחושה של חוסר איזון דרך העיניים, העין השמאלית "פעילה" יותר. יש לכם תרגיל / מדיטציה לאזן את "שני צידי המח" ואם תוכלו לפרט את תפקיד כל צד אודה לכם מאוד
אוהבת

יתכן מאוד שהעין השמאלית פעילה יותר

כחלק מההתפתחות האישית שלך. זה מה שקורה הרבה פעמים אחרי צעידת-מה בדרך הלוחמים (האמיתית, לא הפיוטית). העין השמאלית משתנה ומתחילה כמו לקבל חיים משל עצמה. העין השמאלית מקושרת, בערך, לחצידור הימני של המוח. בערך, מפני שכבר לא משתמשים במונחים האלה כל כך... אחרי שגילו שהתמונה האמיתית הרבה יותר מורכבת.

יתכן מאוד, מה עושים עם זה ? ../images/Emo13.gif

זאת התחושה שאני מסתכלת על הכל מהעין השמאלית. תודה

לתת../images/Emo23.gif../images/Emo81.gif

מתבוננת יקרה ישנם הרבה פירושים והסברים על החלוקה של ימין ושמאל מרמת התרחבות הימין ומיקוד השמאל ועד החלוקה בתפקוד הצדדים על הגוף.... משנה מה כתוב? חשוב? למי? למה? רוצה לאזן את הימין והשמאל,מדוע? בכדי להיות אחד ? למה מדיטציה? ניסית לתת ביטוי בחיי היום יום לאיזון הצדדים? לאכול ביד אחרת....לצחצח שיניים ביד "החלשה".... לקשור קודם את השרוך שבנעל ברגל האחרת.... לתת ביטוי לאחר ולא להרגל... ואחרי כל ה-??? וה....... נשיקה גדולה בדיוק באמצע הפה אוהב נושא מגבעת

וואי כמה שאלות ../images/Emo13.gif

הבנתי את העיקרון שמאוחרי הדברים שלך, ואני ינסה לשנות "הרגלים קבועים" בקשר למח וצדדיו שאלתי מתוך סקרנות כדי אולי מתוך זה אני יוכל לשלוף מידע שאני מרגישה שמתאים לי..אבל זה לא קריטי
רוצה לאזן את הימין והשמאל, כן למה ? סתם, כי זה מושך את המיקוד ותשומת הלב שלי וזה בולט (לא מעיק ולא כואב סתם "מעצבן") ותודה על ה -
במרכז אולי זה יאזן אותי ?
אוהבת אני

מתבוננת../images/Emo23.gif../images/Emo81.gif

סתם? מה זה סתם? עד מתי נהיה סתם?(סתומים,סתימה.....) מתי א ה י ה ... מנשק פעמיים על מרכז (אולי זה יעזור.....צוחק) אוהבים נושא מגבעת

הביטי...

קודם כל, מתבוננת יקירתי, מאד מענין שדוקא לך, שבחרת לכנות עצמך מתבוננת, יש בעיות עין. יש דברים בגו. אותי למדו פעם, מזמן, בהכנה לבדיקה קינסיולוגית, למזער את השפעת הצדדים השונים של המוח, כלומר, להגביר את שיתוף הפעולה ביניהם. אז ככה: עוצמים עיניים (אפשר מן הסתם גם פקוחות) ועושים שמיניות שוכבות (כמו סימן האינסוף) מולן, זה עושה משהו כמו משקפיים דמיוניים. תני לראש לעקוב אחרי התנועה, שיתנדנד קצת, בחופשיות. ככה כמה דקות. אני עושה את זה מאז בכל פעם שאני נדרש להתרכז ומתקשה, או סתם מתנמנם לי השכל בזמן לא מתאים. זה עוזר לי בפוקוס, על כל משמעויותיו. נסי. זה לא מזיק. זה קל ופשוט ואפשר בכל מקום ובכל זמן (למרות שכאן מסוכן להזכיר דברים כאלו, שאינם). במקביל, אני שואל את עצמי, למה את מנסה לתקן איזה מין עיוות קטן כזה. הייתי מבלה איתו איזה קצת, מנסה להבין מה המסר. שיהייה לך רק טוב. עוד תראי את הדרך...

רואה צללים , תודה ../images/Emo13.gif

שאלה מעניינת שאלת את עצמך
זה הביא אותי לחשוב פעמיים ויש צדק בדברים שלך, יש דברים בגו, לכן שווה בדיקה נוספת. מודה לך אוהבת

למעלה