שאלה בקפוארה

alone001

New member
שאלה בקפוארה

תרו אני מתאמן כבר כמה חודשים עכשיו יש לי גלגלון ערבית מצויין המאמן אומר שאני יכול לעשות אחריי הערבית סלטה אחורה הבעיה היא ככה: אני ממש רוצה להשקיע בקפוארה ממש להתאמן מלא גם מלחמה וגם כל האקרובטיקה עכשיו הבעיה היא שהיום למשל הינו בווינגייט התאמנו שם עוד לא התצלחתי סלטה אחורה ועכשיו אין לי ממש איפה להתאמן על סלטה (מקום רך אני מתכוון) איפה יש מקומות רקים שאפשר להתאמן שם בסבבה להתאבד בסלטות אני גר בראשון יש למיששהו הצעות ?

PatriotaSJ

New member
המממ

יש בראשון ים?..... דשא...אתה בטח עדיין לא מוכן לדשא..... שנייה...אבל אתה עושה סלטה מעמידה? או שאתה מנסה מערבית... או שתנסה חול....או שתבקש ממישהו שיחזיק אותך בסלטה מעמידה על דשא. אלא אם כן יש לך מספיק אומץ להתאבד על דשא...

alone001

New member
אומץ יש אחי אני חופשי מתאבד

אתה אומר בים להתאבד על סלטות אני רוצה מערבית כי מעמידה אני יודע שאפשר לעוזר לי אצלחתי מעמידה עם עזרה אבל מה בקשר למערבית ? אני ממש רוצה להתאמן הרבה אפילו כל יום אני ממש רוצה להשקיע אני ממש אוהב את הטכניקה את המשחק הקרבי א המשחק באוויר ממש אוהב את זה

PatriotaSJ

New member
לפי דעתי...

טכניקה של סלטה מערבית צריכה לבוא מסלטה בעמידה...למרות שיש אנשים שעושים סלטה מערבית קודם. בקשר לערבית?...לך לדשא...תעשה ערבית..תקפוץ ותעשה סלטה :X וממש לא כדאי לך להתאמן בצורה פאנטית כי אתה תגמור כמוני עם שבר מאמץ... בהצלחה...ותעשה הכל במתינות ואל תשכח להתאמן הרבה על בסיס.

MuayThai4Ever

New member
צודק בהחלט

אני התחלתי להתאבד בדשא ...משם אני כבר יודע סלטה ופליק פלאק,נכון יש אנשים שמתחילים עם ערבית סלטה. אני אישית התחלתי עם סלטה מהמקום כי הערבית שלי דרושה שיפור גדול,אני עוד מקווה לשפר :) אל תעבוד כל יום,אתה תשחוק את עצמך ואל תעבוד רק אקרובטיקה,תעבוד רוב הזמן בסיס של קפוארה,לא משנה כמה טוב אתה חושב שאתה עושה,תמיד טוב להתאמן עוד ועוד.

kingmen

New member
2

א. אני גם גר בראשון ב.למה עד נתניה יש בראשון גם מאמנים טובים ג.תנסה ללכת למתנסים או למרכז הפיס בנחלת יהודה הם אנשים טובים הם יתנו לך להתאמן בהצלחה אל תתיאש זה העיקר זה יבוא לך סלטה לאחור מקסימום עוד חודש

למעלה