שאלה בפעם ה2

pika17

New member
שאלה בפעם ה2

שאלתי אני ישאל שוב .יצא לי ליראות את הגירסה הבריטית לא אהבתי כמה היא דומה לגירסה האמריקאית ?מיבחינת פרקים ספיציפים אוו עלילות שלנו היו בגירסה האמריקאית?.ואיך שמה הולך הקטע עם בריאן וג'סטין.וכמה עונות היו לגירסה הבריטית זה עדיין משודר? אשמח לתשובה .

GirlLover

New member
אני לא מבינה איך את לא יודעת את

הדברים האלה אם יצא לך לראות אותה, אבל מילא: כמה דומה? בגדול לא ממש חוץ מכמה קטעים ספציפיים שהם או זהים או דומים מאוד. העלילה שם לא התפתחה במיוחד כיוון שהסדרה שודרה רק שתי עונות כשבראשונה היו 8 פרקים ובשנייה 2... מה אני אומר? מוזרים הבריטים. בגרסה הבריטית "ג'סטין" ו"בראיין" אף פעם לא הפכו לכל כך קרובים... ובסוף "ג'סטין" הופך להיות כמו "בראיין", ו"בראיין" ו"מייקל" ביחד נוסעים בדרכים. האם זה משודר כרגע? לא. אבל זה שודר ביס+, הערוץ בו עכשיו משודרת "הכי גאים שיש", לפחות פעמיים- אז יש מצב שישדרו את זה שוב. אני אישית לא שיא האהבתי את "קוויר בעיר"- כי מנגד תמיד עמדה לי "הכי גאים שיש"... לדעתי היא התעלתה בהרבה על המקור- אבל זה עניין של טעם.

pika17

New member
לgirl lover

ראיתי רק את הפרק הריאשון ליפני איזה מאתיים שנה ורק 10 דקות מימנו[כמו שכתבתי לא היתלהבתי, ובכלל אני לא אוהבת את הסדרות הבריטיות]אני מבינה שזה מושפע מין המקור בקווים הכללים לפי הקצת שראיתי,אבל נגיד בעונה הריאשונה כול הקטע עם הנשף שתקפו את ג'סטין אוו כול מה שקורה בעונה ה2 אוו נגיד הדמות של בן ואיתן וכול מה שקורה הלאה בעונות ובפרקים הבאיםזה לא היה בגירסה הבריטית נכון? זה בקווים יותר כללים?.

gilriv

New member
אני בכלל לא ממשיך עם הבריטי

כי גם זה יותר מהיר -ומבלבל בגלל השפות גם -אם אתם ראיתם אתם לא מבולבלות ?עדיף להפסיק מיד עם הגירסה הבריטית כי זה רואים כאילו דוקומנטרי אליהם בגלל זה הפסקתי להוריד כי אלו החיים האמתיים באנגליה גם ובהבדל לגיסה האמריקנית אם נותנים לנו את סצינת ההווי ההומואי וזה שונה

GirlLover

New member
חחח... איזה נשף/בן/אית'ן????

כל הסדרה הייתה 10 פרקים... כפי שנאמר כאן על ידי מישהו/י ההסכם היה ששמונת הפרקים הראשונים של הכי גאים יהיו מקבילים לבריטית, ואחרי זה לקאוליפ הייתה יד חופשית לעצב את הסדרה כרצונם. עדיין בכמה מקרים בודדים אחרי זה ניתן לראות סצנות שאיכשהו מושפעות או מושראות על ידי הגרסה הבריטית. אבל אי אפשר להשוות בין הסדרות ולו רק מכיוון שלבריטית לא היה זמן להתפתח- אני מניחה שבגלל שהם עשו את זה כל כך גרוע זה ירד, ואז קאוליפ עלו על זה שיש פה רעיון טוב עם פוטנציאל, ועם אינרפיטציה שונה יכולה להיות אחלה סדרה, וכך נולדה לה הכי גאים שיש, שבקווים מאוד כלליים, ובעיקר בהתחלה הייתה די נאמנה לגרסה הבריטית.

pika17

New member
לgirl lover

חחחחחחחחח הבנתי פשוט מהקצת שראיתי נורא לא אהבתי פשוט המון אנשים אמרו שהגירסה הבריטית מעולה והאמריקאים הרסו.[אני אישית ממש לא מסכימה]ותודה לאל שזה יד חופשית .אז בקיצור הרבה לא פיספסתי מהגירסה הבריטית.

GirlLover

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הגרסה הבריטית יותר טובה????????????????? הם בכלל ראו את סטיוארט??? הם ראו את בראיין???? מי דה פאק אמר את זה??? טוף, אני מניחה שזה עניין של טעם... או במקרה שאת מתארת- חוסר טעם. אני בהחלט לא הפקתי שום תועלת מזה שראיתי את הגרסה הבריטית, אז היי רגועה וסמוכה שמקסימום מה שזה עשה לי זה להכניס אותי לסרטים על זה שבראיין ומייקל אולי יהיו ביחד בסוף

למעלה