שאלה בפסקל..

urifr

New member
שאלה בפסקל..

שלום לכולם קודם כל :) השאלה היא כזאת... יש לי רשימת ספריות עם שמות ארוכים הספריות ען כולם תאריכים לדוגמא היום 2002-6-30 כאשר אני מכניס את הכתובת הארוכה בפסקל הכתובת לא מתקבלת (כמובן) איך בכל זאת אני יכול להגיע לספריה בעלת שם ארוך? *** יש הרבה ספריות כך שאפילו אם הראשונות הן 2002-6-~1 בהמשך השות הופכים לא צפוים (בשבילי לפחות) בתודה אורי.

urifr

New member
ניסיתי משהו אחר

בUNIT של WINDOS יש פקודה של מעבר ספריות שמקבלת PCHAR אבל אני לא מכיר את סוג המשתנה הזה... בעזרה הם טוענים שזה סוג של פוינטר... ניסיתי להכניס לתוכו מחרוזת אבל הוא מסרב לקבל אותה גם לא בצורת תווים בודדים לעומת זאת הכנסת הכתובת ב ´ ´ כן עובדת אבל אני בטח לא הולך להכניס את כל הספריות ידנית... אם מישהו מכיר PCHAR או יש לו רעיון אחר אני אשמח... בתודה מראש אורי... *** כל הרעיון שהתוכנית תקח את התאריך של היום ותיכנס לספריה בעלת שם זה אחרי עיבוד קטן שכולל הוספת ´-´ מקפים במחרוזת הצלחתי עכשיו איך עוזים את זה ב PCHAR!!!

appTrap

New member
לא מבין גדול בפסקל

אבל PCHAR זה (בעברית מדוברת): char*

nahsh

New member
זה לא קשור לפסקל אלא לדוס

שם של קובץ/ספריה לא יכול להיות יותר מ8 תוים ו3 תוים לסיומת. תנסה (כשעובדים בדוס זה עובד) לכתוב את שם הקובץ המלא בתוך מרכאות (שהסטרינג של שם הקובץ יכיל גם מרכאות).

urifr

New member
אני אנסה

בכל מקרה כשאני עושה dir /x אני רואה את השמות הקצרים יש פקודה כזאת בפסקל?

urifr

New member
זה לא עוזר...

אולי לא עשית משהו נכון אבל ניסיתי ככה s:=´"c:\uri\2002-6-30\"´; אולי לא ניסיתי נכון אבל אני באמת צריך את זה .. אז אני צריך עוד רעיונות... או הסברים על pchar בפסקל. תודה

urifr

New member
come on ppl

how can i run commands in pascal in a dir called c:\2002-6-30 ????

galh

New member
תעבור לדלפי ../images/Emo13.gif

בכל מקרה תציץ בקישור המצורף. יש שם קוד למעבר על מחיצות עם שם ארוך.

למעלה