שאלה.. בערך.

סוכריה16

New member
שאלה.. בערך.

ככה לואיסנה נראית היום?! כמה עצוב. אין זה פשוט כל הבנות האלה מגיעות לשלב מסוים ומתחילות להיות פריחות. אני מדברת גם על סלסטה סיד ונטליה אוריירו, ואל חסר כאלה. מה עבר עלייה? התהילה כנראה עלתה לה לראש.. ובגלל שהיא כל כך נראית ילדה היא מנסה להיות אישה ולא מצליח לה. לדעתי האי ממש התכערה והיא הורסת את עצמה. לואיסנה ילדה מאוד יפה, אבל אם ככה היא נראית היום אז לא רק שהיא לא יפה היא גם פריחה לא קטנה. וזה נראה כאילו היא עברה עוד הגדלת חזה. העיקר היא "תמימה" כן?

סוכריה16

New member
שכחתי לציין שהאי שונה

עדיין מנטליה- כי נטליה עדיין חמודה והכל. היא לא איהבדה את זה וגם סלסטה סיד. גם סלסטה לא כזו דורשת כל רגע שיצלמו אותה והכל אז זה עוד בסדר. ווגם סלסטה יותר בוגרת ממנה. אבל היא כולה ילדה בת 18 ... שפשוט החליטה להתשנות מקצה לקצה

Mexicana Girl

New member
היא אכן נראת כך......

וכן את צודקת היא נהייתה ממש פרחה אבל זה טבע בארחה להפוך לפרחות....חחחחחחחח

ShAhAr CbSm

New member
ככה לואי נראית היום

וכן היא פרחולה.. וחבל.. אבל היא מהממתתת

סוכריה16

New member
פה היא חמודה דווקא.

אבל אני מדברת על עצם התמונה הזו. איך שהיא לבושה ואיך שהיא מכופפת בכח. זה מראה על האופי שלה הרבה וחבל...

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifזה מראה על האופי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

יאלה יאלה מה את טיפשה
עלאק אופי מה את חברה שלה שאת מכירה אותה..אויש..רואים שאין חיים

מלי 13

New member
מה?!

למה השיער שלה ארך כל כך??!??! שתסדר אותו ו-מ-ה-ר-!! לא אהבתי. :/ ובקשר לפרחה וזה..אמ, אני חושבת שאתם צודקים..הפרסום וכו' עלה לה יותר מידי לראש.

סוכריה16

New member
חח.. היא יפה לא אמרתי שלא

ואל תנסו לתפוס אותי במילים. חח אמרתי שסלסטה השתנתה ונטליה גם אבל כאילו הן לא שינו את עצמן במידה שמי שיראה אותן יהיה בשוק. הן רק מצטלמות באופן שונה מבעבר. אצל לואיסנה זה לא ככה. וזה כנראה כי מאיך שהיא התחילה להצטלם אפשר רק לרדת ..

סוכריה16

New member
חחח אז שיעצרו תתופעה הזו!

מה הולך שם!? הם מקבלים עצמאות ובטחון כבר מגיל קטן.. וחבל שזה בטבע שלהם חחח...

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif מה הקטע עם השמקפיים?

וכנראה שככה היא נראית היום.. והיא לא עשתה הגדלת חזה. זה שלה טבעי

דבר ראשון עד שלואיסנה תגיע להיות

פרחה ולהיות דומה לסלסטה סיד ונטליה אורירו יש לה מלא זמן הם לא מגיעות לה אפילו לקרסולים חחחחחחחחחח ועכשיו אני ישים לך תמונה עדכנית של לו ובקשר למשקפיים זה סתם איזה יום שהיה בא לה לשים אותם לכי תדעי

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif תחליטי

יש לה עוד מלא זמן להגיע לסלסטה סיד ונטליה, אבל הן לא מגיעות לה לקרסוליים?

סוכריה16

New member
חחחחחחחח לואיסנה חמושלמת

אבל עם כל הכבוד, סלסטה סיד ונטליה אוריירו מושלמות מכל מובן ביופי החיצוני. הן יפות יותר ככה שהן לא מגיעות לה לקרסוליםם. לואיסנה רגילה (לא שהיא פחות יפה... היא מדהימה) והן- במיוחד סלסטה מיוחדתתת

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif חח תיקון קטן

אם את אומרת שהן יותר יפות- אז לואיסנה לא מגיעה להן לקרסוליים משמע- יש לה עוד הרבה זמן עד שהיא תעבור אותן [כאילו עד שתגיע לראש..
] וואי חפירה.

סוכריה16

New member
התכוונתי ששום "לא מגיעה להן לקרסולי

לקרסוליים" כי זה לא נכון לאמר את זה. חחח וחפיף...

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifמה זה משנה פאק../images/Emo35.gif יש לה יופפי

ממדהיםם
ואני חושבת שהיא הרבה יותר יפה מהסלסטה הזזאת ומנטליה...
חח וכמו שאמרת...הם לא מגיעות לה לקרסוליים...חחעע...

סוכריה16

New member
לא אמרתי. אבל חפיףף

לא אמרתי שאין לה יופי מדהים. בגלל זה חבל לי. נו מה אתן רציוניות!? תראו אותה. היא ממש לא יפה ככה. היא יפה כמו שהאי הייתה עד השנה הזו.. אני מתה על היופי של לו. אבל זה כאילו היא מתעקשת להרוס תצמה. ובקשר לזה שהיא יפה מסלסטה.. זו לא דעתי. ולא אמרתי שהן לא מגיעות ואם ככה הנבתם אז טעיתי בניסוח כי זה לא ככה.

למעלה