שאלה בעניני ToolTip

שאלה בעניני ToolTip

אני עובדת ב ASP.NET ו-#C יש לי TreeWiew ואני מנסה לשנות את הToolTip לאחד העלים מישהו יודע למה יש פרופרטי בשם ToolTip רק לעץ עצמו ואין לכל node בנפרד. ולמה גם אם אני משנה את הToolTip של העץ עצמו אז עדיין הכל נשאר אותו דבר בקיצור - האם יש דרך לתת ToolTip אחר לכל node? עדיין יש לי בעיה איך למצוא את רשימת כל המחשבים המחוברים למחשב שלי ברשת כמו ש Windows נותן ב-My Network Places. ניסיתי עם WMI אבל לפי הבנתי הוא נותן רק פרטים על המחשב עצמו ולא מעבר לזה, אני חורשת את זה כבר הרבה זמן ואני אשמח לכל פתרון או כיוון מחשבה חדש תודה רבה

../images/Emo127.gif על הבעיה הראשונה ו-../images/Emo128.gif על השניה

הפתרון לבעיה הראשונה הוא להכניס בTEXT של ה NODE את הTOOLTIP כך:
mynode.Text = "<acronym Title='The ToolTip'>The node text</acronym>"​
והבעיה השניה זקוקה לפתרון דחוף! אני כבר ממש מיואשת
תודה לכולם

gilad g

New member
המממ

אם את מחוברת לדומיין, זה יעזור, אולי? את יכולה להשתמש גם בפלט של "net view"..

לא, אני לא מחוברת לדומיין

אני סך הכל מחפשת משהו שמראה אילו מחשבים נמצאים ברשת כמו ב- My Network Places -> Computers Near Me מה זה הפלט של net view?

gilad g

New member
מה-Command Prompt

תכתבי net view, והוא ייתן לך את רשימת המחשבים. אולי את יכולה להשתמש בפלט של זה, ע"י הפנייתו לקובץ, וקריאתו לאחר מכן:
net view > temp.txt​

yuval k

New member
ובמקרה שלך...

System.Diagnostics.Process.Start(@"net view > C:\MyFile.txt");​

צרות../images/Emo122.gif

כתבתי את השורות הבאות:
string file_name="C:\\temp.txt"; string command="net view > "+file_name; System.Diagnostics.Process.Start(command);​
וקיבלתי מתנה
הודעת שגיאה:
The system cannot find the file specified Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. Exception Details: System.ComponentModel.Win32Exception: The system cannot find the file specified​
ההודעה מתקבלת גם אם אני כותבת שם של קובץ קיים וגם קובץ שאינו קיים. יש לציין שכשאני עושה את זה דרך ה-Command Prompt אז זה עובד נהדר מה עושים???

אפשרות נוספת:

אם אני כותבת כך:
System.Diagnostics.Process.Start(@"net.exe",@"view > f:\temp.txt");​
אני לא מקבלת הודעת שגיאה אבל הוא פשוט לא עושה כלום...

למעלה