שאלה בענין חיבור לסלולרי באינפרה

hanani

New member
שאלה בענין חיבור לסלולרי באינפרה

אני מתחבר - מחייג בנוקיה 6120 באינפרה דרך הג´ורנדה לנטויז´ן - אבל לא מצליח ליצור קשר ! מי ניסה והצליח או יכול להציע לי מה לעשות נכון כדי שכן יתחבר ! תודה

ron20

New member
תן יותר פרטים ...

מה ההודעת שגיאה שאתה מקבל ? איזה מכשיר יש לך ? האם התקנת את התוכנה של nokia?

hanani

New member
עוד פרטים

יש לי ג´ורנדה 568. ניסיתי לחייג עם הנוקייה לאורנג´ - הנוקייה היא 6120. בפאלם היה מחייג ומתחבר לאינטרנט (נטויז´ן) בלי בעיה. לעומת זאת כל הניסיונות שלי להתחבר עם הנוקייה/ג´ורנדה לא צלחו. הסלולרי חייג אבל לא התבצע חיבור. איזו תוכנה של נוקייה יש למקרה כזה ? אולי אחפש באמת באתר שלהם. בכל מקרה אשמח לקבל עיצות. תודה וחג שקט, חנני

ron20

New member
זה אמור לעבוד ../images/Emo45.gif

1. תוריד את Windows CE modem driver for Nokia 6210 2. תתקין לפי ההוראות. 3. אח"כ צריך להגדיר port בסריקה אוטומטית או בחירה של com3 , אני ממליץ לנסות קודם com3. 4. בצע soft reset 5. גש ל connections ותיצור connection חדש על בסיס Nokia Phone on Infrared port. 6. כל שאר ההגדרות - רגיל אם יש עדיין בעיות תכתוב שוב, או תשאיר לי טלפון בהודעה אישית. יום טוב

hanani

New member
כן עבד ותודה - הכנסתי גם סטרינג

שקיבלתי מהתמיכה של אורנג´ - לא מזיק. דרך אגב שאלתי שאלה אחרת ולא קיבלתי תשובה - אולי אתה יודע - אחרי שהתקנתי את עדכון התוכנה מאתר HP - הקובץ המקורי של 8 מגה נשאר - האם אני יכול למחוק אותו אחרי שהותקן כבר ? תודה

ron20

New member
איזה קובץ ?

8 מגה ????, אם זה קובץ cab אז אין בעייה למחוק, אגב, מה הסטרינג שקיבלת מאורנ´ג ?

hanani

New member
הסטרינג ל - POCKET PC ושאלת סינכרון

משמאל לימין:רק צריך + לפני האותיות הראשונות משמאל - פשוט לא יצא לי בהקלדה. cbst=16,0,1.,+chsn=4,0,0,0 או יש עוד אחד - לקישור דיגיטלי, גם מתחיל ב - +, ואחר כך: cbst+81,0,1.,+chsn=6,0,0,0 ושאלה נוספת בעניין סינכרון: את הפאלם יכולתי לסנכרן מול אוטלוק במשרד משני מחשבים שונים מול אותו אוטלוק שיושב ברשת. בג´ורנדה - סינכרנצתי ממחשב אחד וכשניסיתי מהשני - הוא הכפיל את האינפורמציה באוטלוק - כי האינפו בג´ורנדה - לכאורה חדשה יותר. האם אתה מכיר בעיה כזא - או שפשוט אי אפשר לסנכרן אוטלוק בשני מקומות שונים ?! אני מסנכרן בתוכנה של HP, ACTIVESYNC גירסא 3.5 תודה

ron20

New member
בפאלם גם אצלי זה עבד

בפוקט לא ניסיתי , תודה על הסטרינג - ננסה אותו ...

למעלה