שאלה בעיקר לבנות.......

KkK270

New member
שאלה בעיקר לבנות.......

מה דעתכן על פורנו..? זה מחרמן אותכן? מגעיל אותכן? תנו דעה בנושא....

ניפ

New member
פורנו זה לא מוסרי מעל לכל!

זה כמו ללכת לזונה, או להעסיק שפחת מין. גועל נפש!

EverMan

New member
איך הגעת למסקנה הזו ? ../images/Emo4.gif

היה לפני כמה זמן תוכנית חוזרת של חלומות בהקיציס בביפ. והיה שם במאי ישראלי של סרטי פורנו איפשהו בסקנדינביה ... בכל מקרה , הוא ציין שכוכבת בסרטים האלה מרוויחה 2000$ לסצינת סקס
הן עושות את זה מבחירה ומקבלות על זה כסף טוב ... מה רע ?

ניפ

New member
אז מה אם היא מסכימה.

עצם העובדה שהחברה שלנו מוכנה לשלם כל כך הרבה לבחורות בשביל שימכרו את גופן, מעיד עלינו משהו. אני גם לא מאמינה שרוב הבחורות עושות את זה מאהבה, אלא כי הן עניות ולעתים נשלטות ע"י סרסורים. אני לא חושבת שהחברה צריכה לקבל קוד אתי כזה. מגיע לבנות האלה יותר מחיים של השפלה מינית, גם אם הן לא מודעות לכך. אנשים שמשלמים לפורנו מחזיקים את תעשיית ניצול הנשים והשפלתן. את המינמום שאני דורשת מאנשים מערביים מוסריים הוא שיחמץ הלב למראה של בחורה שנאלצת למכור את גופה על מנת להתפרנס, כמו שהלב נחמץ כשרואים ילדים לובשים סמרטוטים מנקים את החלון של המכונית בשביל גרושים. זה המינימום. יותר מכך, אני רוצה שיהיה קו ברור ומוחלט בין אנשים שעובדים בעבודות בזויות שהלב "רק" נחמץ למראן, לבין נשים שמנוצלות ומושפלות מינית. החברה צריכה לעזור לבנות שפונות לזנות ולמכירת גופן. לא לתמוך בתעשייה הזו! אני מקווה שדברים אלה יפתחו לכם את העיניים בפעם הבאה שאתם תאוננו בנמרצות מול תמונות אירוטיות באינטרנט.

Pixy led

New member
למה כל שימוש במיניות מפורש כזנות?

בדיוק כפי שמשתמשים ברגש הפחד לסרט אימה, ברגש האהבה לקומדיה רומאנטית ובעצב כשמראים איך צ'ארלי מ"שולחן לחמישה" חולה בסרטן, משתמשים במין לתעשיית המין. אמנם לעתים ישנם/ן כאלה המשחקים/ות בסרטים אלה מתוך חוסר-ברירה, אבל יש גם כאלה שמוצאים/ות בזה הנאה, ואליהם/ן כוונתי. אני מכירה אפילו נערה שהיה חשוב לה, מבחינה אמנותית, להשתתף בסרט פורנוגרפיה. "למכור את הגוף", נשמע רע - אבל בסך-הכל, הבחור/ה עושה מה שברצונו/ה.

סליידר

New member
חחחחחח ראית את זה??

איזה ענק זה העונה השניה של קיציס. אין יותר מצחיק מזה. מאז העונה השלישית הרסו את הכל ברגע שהם עברו לפריים טיים.

Pixy led

New member
פורנוגרפיה.

פורנוגרפיה לא מגעילה אותי, אבל אני לא תמיד תומכת בה. זה תלוי מאד. לא כל שחקן/ית פורנו היא/הוא כוכבן/ית שמקבל/ת 2000$ לתמונה, ויש מקרים רבים בהם השחקנים/ות נאלצים/ות לשחק בסרטים אלה, והתשלום הוא בסמים לסוגיהם. מבחינת הצופים - אם לא מדובר בסרט אשר למענו נוצלו השחקנים/ות, אין לי בעיה עם זה. אני חושבת שזו הבחירה של השחקנים/ות, באיזו עבודה הם יעבדו, ואיך הם יצטלמו, ולא נראה לי שיש בזה משהו משפיל או בעייתי. תעשיית המין היא תעשייה ככל תעשייה אחרת, ואם זה מגרה אנשים - אז שיהיה להם בכיף... זה בדיוק כמו להשתמש בכל מכשיר-מין אחר. גרוי ויזואלי. אני עצמי לא צופה בפורנוגרפיה, זה לא מהנה כל-כך, אבל אם יוצא פעם בכמה זמן, אז אפשר.

yeli2002

New member
לדעתי.....

פורנו זה כמו ללכת לזונה כזה לא מוסרי, דוחה, מגעיל.... דוחה ומגעיל... ומחרמן?!? ממש לא!!!!!!!! באמת שלא נראה לי שאני אי-פעם אצפה בפורנו כשיש לי (ויש לי...) את "האמיתי"??? אוהבת אותך, לנה!

כמה עובדות לפניי הכל../images/Emo26.gif

מי שסתם אומר שמנצלים את הבנות מדבר שטויות אז ככה: כל אחד מוזמן לראות את הסדרה על הסקס בערוץ 8 ואז תדעו מה הולך בדיוק. ברוב הארצות ששם יש תעשיית סרטיי פורנו יש פיקוח: בדיקות איידס,סמים, מס הכנסה וכו'... הארצות המובילות של התעשייה הן: ארה"ב,גרמניה,איטליה, הולנד,ואחרי זה שאר מדינות אירופה, במזרח הרחוק יש אומנם תעשיית פורנו אבל לא במימדים כמו אירופה. השחקנים בסרטים מרוויחים הרבה מאוד כסף (נמדד לפי זמן צילומים) ואף אחד לא יוצא מקופח, כולם עושים את זה מתוך בחירה!

ועוד משהו ששחכתי!

בארצות הנ"ל זה לא נחשב מקצוע מבייש להיות שחקן פורנו: פותחים שם דפי זהב ויש ממש קטגוריה של פורנו: צלמים, מפיקים,אנשי סאונד ושחקנים! בדיוק כמו שיש עורכי דין, חשמלאים וכו'...

למעלה