שאלה בעיצוב

יומטוב5

New member
שאלה בעיצוב

הבית שלי כבר בנוי ואין לי אפשרות לשנות כיוונים אבל בעיצוב פנימי אולי יש לי סלון עם חלונות גדולים למערב וקטנים לצפון רהוט בגוונים שונים של עץ וריפוד בריק באיזה צבע או צבעים כדי לצבוע כרגע הוא לבן אחרי שהיה בגווני אפרסק כמה שנים

דנה A

New member
......

הי יומטוב, ברוך הבא לפורום את רוב הבתים לא ניתן לשנות אבל תמיד מנסים לשפר, לשדרג ולמקסם את הפוטנציאל החיובי וההרמוניה הקיימים בכל מבנה. כאשר לכל בית ההמלצות שלו, בהתאם למפה המאפיינת את אותו המבנה. האם שאלתך היא בנוגע לצבעי הקירות? דנה

דנה A

New member
צבעי קיר

גווני אפרסק כפי שהיו בביתכם מתאימים מאוד לסלון בשל היותם צבעים חמים ורכים, אך אם הצורך בשינוי הביא אתכם להתלבטות, הלבן הנוכחי מתאים פחות ואם ברצונכם ללכת לכיוון הבהירים אפשרי לבחור בגוונים בהירים אך שישברו את הלבן, למשל שמנת, צהבהב, הבז'ים השונים- יש עשרות גוונים שונים במניפות השונות. לאיזה כיוון אתם נוטים? דנה

יומטוב5

New member
היתי רוצה שלוב

של צבעים יהסתדרו עם העץ יש גם כהה וגם בהיר והריפוד הבריק

דנה A

New member
בחירת גוונים

מבחינת בחירת צבעים בפנג שואי ישנן כמה אופציות - הבסיסית עפי' אופי החדר, למשל חדר בעל אופי משפחתי, חברתי הצבעים יהיו חמימיים, רכים. ברמה המתקדמת יותר הצבעים משמשים כמניפולציה על צ'י המאפיין את הסקטור הנבחר, ואז כל חדר ואיזור על פי המפה האנרגטית של הבית ואותו החדר, יקבל את הצבעים המתאימים לאיזור זה. האם יש לך צבעים מועדפים שבהם את מתלבטת? דנה

למעלה