שאלה - בעיה

AboveBeyond

New member
שאלה - בעיה

יש לי אי פוד 20 גיגה דור שלישי מחשב רגיל וכל פעם שאני רוצהל העביר שירים אל האי פוד אני צריך להוציא תמחשב מהמקום שלו להפוך אותו ולחבר את הפיירוייר (כי בדכ האי פוד מחובר לחשמל) איך אפשר לפתור את זה?

weird dust

New member
אפשר עם דוק בעירון

אם תשקוע 200 שקל ותיקנה דוק תוכל להשאיר אותו מחובר תמיד ורק כשצריך לטעון או להעביר שירים תכניס אותו פנימה.

AboveBeyond

New member
חחח

יש לי דוק קיבלתי עם האי פוד אני מתכוון האי פוד מחובר לדוק שהדוק מחובר לחשמל ושאני רוצה להעביר שירים אז אני צריך לפרק מהחשמל להוציא את המחשב מהמקום שלו ולהתחיל לחפש תחיבור פיירוייר .. לא קצת מעצבן ?

weird dust

New member
החיבור פיירוויר אמור גם לטעון

אתה לא חייב חיבור חשמל

AboveBeyond

New member
זה רק במק אני חושב או

בדור 4 כי שהוא מחובר למחשב הוא מאיט לי אותו מאד והוא לא נכבה ..

weird dust

New member
מי לא נכבה

והפונקציה של הטעינה היא כמו הפונקציה של היו אס בי לטעון זה התקן מקביל ליו אס בי של אפל בעיקרון.

AboveBeyond

New member
לא משתמש בוי אס בי

ואני מתכוון שאן לי מחשב חזק ושאתה מחבר תאי פוד תמחשב זה מאד מאיט אותו והאי פוד לא נכבה הוא פשוט עושה do not diconnect ושאני עושה ניתוק בטוח הוא גם לא נכבה (האי פוד) בגלל זה אני מחבר אותו לחשמל בשביל להטעין

weird dust

New member
אתה מטעין גומר והולך

ואני מנייח שדו נו דיסקונקט זה רק שומר מסך בעיקרון אל תשאיר אותו ביפני כם היום תיתן לו בלילה או בזמנים שאתה לא ליד המחשב. ואם הוא מאיט אני לא יודע למה או אם זה אמור לקרות אני חיברתי כמה פעמים דור 2 ולא היתה בעיה

AboveBeyond

New member
אהה

לא נראה לי שהבנת הבעיה : להטעין ולהכניס שירים לאי פוד קצת מסובך.. אני לא מטעין דררך המחשב כי זה לא אפשרי וזה מעצבן כל הזמן לנתק תפיירוייר מן מהטען למחשב כל הזמן אםא אין פתרון אז אני אמשיך לעשות ככה :\

Antigo

New member
אי-אפשר להטעין את הדור השלישי דרך ה

דרך ה-pc, רק דרך המק. בדור הרביעי אפשר להטעין דרך ה-pc.

weird dust

New member
נשמע תמוהה

אין אפשרות הטנה דרך הפייר וויר? לא נורא גם ככה אין לי אי פוד (חחח) אם מישהו עובד בקניון אילת שיכנס לשקם אלקטריק יגש לפיני ויגיד לו שגם אני רוצה אי פוד, אני משגע אותו.

למעלה