שאלה/בעיה

A CharmedOne

New member
שאלה/בעיה

היי, אני דיי חדש כאן, למרות שאני קורא פה לפעמים, בכל מקרה אני כבר סיימתי יב' ואני מתגייס בפברואר. לפני כמה שבועות קיבלתי מנילה'שאלון העדפות, התפקידים שהציעו לי שם הם אלה: -שירות בחיל האויר והחלל -המערך הטכני בחיל החימוש -שירות בתי הסוהר -משטרה צבאית -משטרה אזרחית התפקידים האלה (לפי מה שהבנתי) הם לא כאלה מזהירים, ובאמת לא קיבלתי תפקידים שיותר מתאימים לי (עבודה עם מחשבים) אז פניתי לקד"צ (מאחר ולא קיבלתי אף תפקיד שהוא קד"צ) והם אמרו לי שיש פער גדול מאוד בין הנתונים שלי לתפקידים שרציתי (כל תפקיד קד"צ שקשור למחשבים). כנראה שבצו ראשון לא הלך לי טוב המבחנים (למרות שהם הלכו לי ממש טוב). בכל מקרה הפרופיל שלי הוא 72 אבל אני לא ישובץ לגדודים ואל כלוחם (מסיבות כאלה ואחרות). אני צריך ממש עזרה, כי אני לא יודע מה לעשות. אוף.

A CharmedOne

New member
הבעיה היא

שאני לא רוצה לשרת בתפקיד שלא ממצה את היכולת שלי או תפקיד שישעמם לי לעשות אותו...

דללה

New member
אז תשלח פקסים ותתחיל להזיז עניינים.

תראה להם שלמרות הכל אתה מסוגל ותסביר למי שצריך שאתה רוצה תפקיד שימצה את היכולת שלך..

A CharmedOne

New member
ניסיתי...

האישה החביבה בקד"צ אמרה שאין מה לעשות ושאם היה מה לעשות היא הייתה אומרת. אפילו הצעתי לה לשלוח את התעודה שלי (של סוף יב') שכל הציונים (חוץ מספורט) הם 100. ואני לא מגזים.

דללה

New member
ניסית לשלוח פקס לחמ"ן?

אני בטוחה שיש להם תפקידים להציע לך..

devilz

New member
.. תתפלא.. אבל במ.צ.. יש אחלה תפקידים..

שתוכל לתרום בהם הרבה ואפילו לא להשתעמם.. אבל סהכ.. זה חרא של חייל..

devilz

New member
... אמרתי תאמת.. יש שם סהכ.. תפקידים די

נחמדים.. אבל חרא יחס וחרא יציאות...

A CharmedOne

New member
זה לא הקטע

לא קיבלתי אף תפקיד קד"צ ובנוסף לזה אף תפקיד שקשור למחשבים... ייצא ככה שהתפקיד שאני רוצה (מחשבים) הוא קדצ...

devilz

New member
אתה יודע.. מחשבים זה דבר רחב...

לדוגמא .. מנהל רשת אתה יכול להיות בלי קדצ....

A CharmedOne

New member
אני יודע

אבל לא הציעו לי את זה... יש איזה משהו שאני יכול לעשות? לנג'ס להם הרבה?

devilz

New member
אז תיגרום להם להציע לך את זה..

ולנג'ס זאת בדיוק הטכניקה שעובדת איתם

למעלה