שאלה בסיסית..

firebird1

New member
שאלה בסיסית..

שלום רב, השאלה שלי היא איך בכלל מתחילים במסחר במט"ח? אילו פעולות צריך לבצע כדי בכלל להתחיל? ובכלל מה העמלות שצריך לשלם על כל קנייה/מכירה? סליחה מראש על הבורות בתחום

omer forex

New member
התחלה....

אז בוא נתחיל מהתחלה.... התהליך הפנימי: לא כל הנוצץ זהב. שוק המט"ח הוא אכן אחד הפלחים של שוק ההון שבהם ניתן להרוויח כסף במהירות יחסית לפלחים אחרים. אבל! כגודל הסיכוי גודל הסיכון. ולכן אני ממליץ לכל מתחיל, לא להסתנוור מהמחשבה על רווחים מהירים, לפני שהוא חשב על היכולת שלו להפסיד. אתה צריך לחשוב מהו הסכום אותו תוכל להפסיד בלי לפגוע ברמת החיים שלך, או חס וחלילה בארוחת הצהרים הבאה של ילדיך. אחרי שתסיים את חלק א' תוכל להתפנות לחשוב מה תעשה עם הכסף שתרוויח:) לא לפני. זה נכון לכל שוק ההון, ונכון מאוד לשוק המט"ח. התהליך החיצוני: כדי לסחור במט"ח תצטרך לבחור לך חדר עסקאות. לפי סכום ההפקדה שהחלטת להפקיד, תוכל בקלות יחסית למפות את חדרי העסקאות הרלוונטיים אליך. כמובן שהיכולת של חדר העסקאות לתמוך בך בצעדיך הראשונים בשוק (קורס בכיתה, אימון פרטי, ליווי, תמיכה) תלוייה בגובה ההפקדה שלך. יש הבדל בין לקוח שמפקיד 100$ ללקוח שמפקיד 5000$ מבחינת היכולת של חדר העסקאות לתמוך בו. כפי שכתבתי בעבר ואני מדגיש היום - כמעט כל חדרי העסקאות מציעים הטבה כלשהי, אני ממליץ לא לבחור את חדר העסקאות שלך לפי ההטבה, אלא לפי כל מערך השרותים שהוא מסוגל לתת לך. מבחינת המחירים: בוא נחלק את השוק לשני חלקים - עסקאות קטנות (מיני), שהן עסקאות עד 50,000, ועסקאות רגילות שהן מעל 50,000. בעסקאות קטנות המרווחים בדרך כלל גבוהים יותר, ובעסקאות גדולות המרווחים צפופים יותר. ברוב חדרי העסקאות לא מקובל לשלם "עמלת עסקה", והעלות של העסקה היא בעצם המרווח בין הקניה למכירה. עלות עסקה של 100,000 יורו דולר היא כ30$ - דוגמא. לעומת עסקה של 10,000 יורו דולר שבמקרים מסויימים עשויה להגיע לעלות של 7$! מקווה שעזרתי, המון בהצלחה:)

natan82

New member
תשובה מורכבת

תשובה מורכבת: מה המטרה שלך??? לעשות כסף?...אם כן... תשקיע אצל מישהו ...שווה לשלם עמלות לאנשים שעושים לך כסף. כמו שאת לא הולך ללמוד מכונאות כאשר אתה רוצה לתקן את הרכב... אז לא צריך ללמוד מט"ח כדי להרוויח.... פשוט צריך כסף. וכמו שכאשר אין לך כסף אתה צריך ללמוד לתקן את האוטו לבד.....כנ"ל למסחר. זה פופולארי ללמוד מט"ח זה הכל...התעשרות בין רגע....
עבור רב האנשים זה בזבוז זמן וכסף...חוויה מעניינת אך לא יותר... למה שלא תפתח מוסך לשיפור ושכלול מכוניות יוקרה....יש בזה הרבה כסף. טוב..גם במט"ח יש הרבה כסף... אבל התהליך הוא דומה. זהו עסק לכל דבר וכדי להיות טוב בו צריך זמן ויכולות למידה גבוהות. כדי להתחיל : קורס בסיסי - אך קורס אוביקטיבי שלא קשור לחברה כזאת או אחרת. תקרא ,תלמד....תשאל.... לאט לאט...בסוף תפסיד את כל הכסף...
ואז במידה ולא תשבר....אולי תתחיל להרוויח. בהצלחה.

rky

New member
קורס אוביקטיבי

שלום איזה חברות מעבירות קורסים אובייקטיבים? אתה מכיר חברה טובה באיזור רחובות ראש"לצ? תודה

natan82

New member
לא חסר.

לדוגמה: "פסגות". בפעם האחרונה שבדקתי...הם היו עדיין לא משוחדים....

למעלה