שאלה בסטטיסטיקה...

ronshira

New member
שאלה בסטטיסטיקה...

האם יש סטטיסטיקות לגבי הצלחת טיפולי פוריות לגבי הבעיות השונות? אצלנו, לדוגמה, הבעיה היא בעית זרע. האם הפרית מבחנה, בה מחדירים את הזרע ישירות לביצית (כך שלא הכמות ולא התנועתיות מפריעות) אמורה להצליח בשיעורים גבוהים יותר מאשר אם היתה בעיה אחרת, לדוגמה אצלי? תודה

../images/Emo24.gifגם אני . . .

גם אצלנו יש את הבעיה של כמות הזרעים הקטנה והכמות הגדולה של לא טובים. בעיקרון גם אני בזמנו חיפשתי כל סוג של סטיסטיקה אך אף אחד לא טרח אי פעם לעשות סקר בעינין. בטיפול האחרון של ההשבחה ביקשתי מהרופא למלא אותי בתרופות והוא אכן נענה לבקשתי אני מודה שזה היה קשרה לא עבדתי שבועים רק שכבתי במיטה אבל זה השתלםכיום יש לי ילדה מדהימה בת חמישה חודשים ואני שוב בהריון והפעם טבעי לחלוטין איך זה ? לא יודעים "נסתרות הטבע". בהצלחה והמון המון סבלנות והכי חשוב מנוחה.

hugs

New member
יש סטטיסטיקות

אבל - כל אחת היא בפני עצמה ולא סטטיסטיקה גם אנחנו ממחלקת הזרע, וכיון שאני הריתי בעבר ספונטנית הרופא שלי הימר על הריון אינסטנט, גג בטיפול השני... בסוף הטיפולי השלישי הוא אמר שהוא מבטיח הריון - אבל לא יכול להתחייב עם התזמון. יש לסטטסטיקות צדדים טובים וטובים פחות בעיני - עדיף לא לשבור עליהן יותר מידי את הראש - אחר כך תשברי את הראש על הסטטסטיקות של כמה הריונות מגיעים ללידה מתוך הריונות IVF וכו'...אין לזה סוף. ממני - שמקווה לנצח את הסטטיסטיקה בקרוב קרוב!

נועם@בת

New member
לא ידוע לי על פילוח בסטטיסטיקות

ברור שעם יש בעית זרע שמחייבת איקסי, אז הסיכוי להצלחה ללא איקסי הוא קטן. אבל נראה לי שהנתונים האלה לא ממש מפורסמים. את יכולה לנסות לחפש ברשת מאמרים. בהצלחה נועם

למעלה