שאלה בסוגי אוכל.

פברציו

New member
שאלה בסוגי אוכל.

יש לי כלב האסקי סיבירי גדול יחסית להאסקים. עד היום נתתי לו לאכול יוקונובה רגולר,הכלב לא התלהב כל כך אכל קצת כל יום מתי שרצה. לפני כמה זמן ניסיתי לתת לו פורינה אקסלנט,הכלב אוכל הרבה אבל,גם עושה המון צרכים! השאלה,האם באמת היוקנובה כל כך טובים שהכלב אוכל ממנו קצת והוא שבע ומהפורינה הוא נאלץ לאכול יותר בשביל לשבוע. ועוד שאלה קטנטנה: האם טוב ובריא לשים כף שמן באוכל של הכלב, זה טוב לשיער ?? תודה מראש......

R A V I T 123

New member
שלום פברציו

גם לנו יש האסקי מקסים, צירפתי תמונה. עד כמה שזכור לי פורינה אקסלנט אינו מזון פרימיום כלומר החלבון הנמצא במזון הוא מן הצומח ולא מן החי, במזונות כאלה הכלב זקוק לכמויות גדולות יותר של אוכל על מנת לשבוע. אני ממליצה לך להמשיך להזין את הכלב במזונות פרמיום למרות שהם מעט יותר יקרים, אתה יכול להמשיך להאכיל אותו יוקנובה אבל לנסות טעם אחר אם הוא לא אוהב את הרגולר (כבש ואורז-מומלץ!!!) או לעבור למזון פרמיום אחר, פרופלן מצויינים ויש להם מגוון טעמים. כדאי לנסות דוגמיות ולראות איזה טעם הוא מעדיף, דוגמיות תוכל לבקש מחנות לחיות מחמד או לשלוח לי מסר אם אתה גר באזור המרכז/השרון ואשלח לך. רוית

פברציו

New member
הכסף לא מהווה משקל כאן...

את בטוחה שהפורינה אקסלנט אינו מזון פרמיום? ניסיתי את כל הטעמים,אם כולם זה אותו הדבר, הכלב מעקם את הפרצוף לאוכל יבש. אמשיך עם היוקנובה,בכל מקרה אשמח עם תשלחי לי דוגמיות תודה....

R A V I T 123

New member
לא בטוחה ../images/Emo70.gif

חיפשתי באתר של פורינה ומשום מה אקסלנט לא מופיע שם, אני מצרפת את כתובת האתר. אוכל לבדוק לך מחר ולשלוח תשובה מדוייקת יותר.

למעלה