שאלה בנושא XML וTEXTBOX

eMaster

New member
שאלה בנושא XML וTEXTBOX

ברשותי טקסט XML, שאני רוצה להעביר בחזרה לשרת דרך TEXTBOX נסתר בטופס. שאני שם שם את הXML, ומנסה בשרת לבצע TEXTBOX.TEXT, צועק השרת שיש פוטנציאל לקוד מסוכן...: A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client (TextBox1="<shmil"). זה ניסוי - הצעקה באה סתם כי יש שם סוגר >... איך אני מתגבר על בעיה זו? האם יש דרך אחרת? הטופס מכיל עוד מלן אייטמים...

nattygur

New member
הצעקה לא באה סתם בגלל >

היא חלק מיכולת אשר מונעת התקפה של סקריפטים על השרת שלך. XML מוגדר כסקריפט ולכן אתה מקבל את ההוגדה. תוכל לקרוא כאן יותר וכיצד לנטרל את ההתנהגות הזאת (אם אתה רוצה
)

eMaster

New member
שאלה נוספת בנושא USER CONTROLS

יש לי חלק בדף בו אני מוסיף באופן דינמי USERCONTROLS,אותם הכנתי בקבצי ASCX, חלק מהאלמנטים בטופס צריכים להריץ JAVASCRIPT בצד של הלקוח. והם צריכים להשתמש במידע שהלוקח מכניס. כלומר אני משתמש בdocument.getElementById, יותר נכון, מעוניין להשתמש בזה, או במשהו דומה. אבל זה לא עובד, אני לא יכול לגשת לTEXTBOX שנמצא בתוך הUSERCONTROL... איך אני עושה זאת? בתודה מראש.

eMaster

New member
הודעת השגיאה

היא הודעת שגיאה רגילה של JAVASCRIPT כאשר לא נמצא אוביקט עם שם כמו שניתן. בכל אופן, בהסתכלות בSOURCE של הדף, גם לא רואים את האוביקטים של הUSER CONTROL (כאילו - TEXTBOXES וכל מיני טקסטים ולינקים שיש שם). בתודה מראש.

למעלה