שאלה בנושא KEYWORDS

danadandana

New member
שאלה בנושא KEYWORDS

אני מעוניינת להוסיף ביטוי שלגבי אקבל את מספר החיפושים שבוצעו עליו בגוגל. (למשל- כמה פעמים אנשים כתבו בשורת החיפוש של גוגל "חנות פרחים בעפולה") כרגע מוגדרים לי שני ביטויים שמספר החיפושים לגביו נספר. ניסיתי לשחזר איך הגדרתי אותם אך לא מצאתי את הדרך אודה לעזרתכם!

מקווה שהבנתי נכון את השאלה

את בדיקות נפחי החיפוש למילות המפתח מבצעים בכלי מילות המפתח של גוגל. עדיף לעשות זאת כשאת מנותקת המחשבון גוגל שלך. לאחרונה דווח על תקלה בכלי בדפדפן אקספלורר תעשי את הבדיקה בכרום או פיירפוקס כלי מילות מפתח לגבי חנות פרחים בעפולה את ביטוי זה מחפשים בממצוע 12 גולשים כביטוי מדויק בוראיציות שונות של שילוב הביטויים מדובר על 170 גולשים בממוצע בהצלחה

danadandana

New member
אנסה להסביר אחרת-

מתנצלת שלא הייתי ממש ברורה- מקריאה נוספת של השאלה הצדק איתך: יש לי אתר אינטרנט התחברתי לגוגל אנליטיקס באפשרות- KEYWORDS מוגדרות לי שתי אפשרויות שאם אינני טועה אני הגדרתי אותן, אך איני זוכרת איך (הכוונה כמובן לספירה של כמה כניסות לאתר היו דרך צירופי המילים האלו בגוגל) אני מעוניינת להכניס לKEYWORD עוד מילות מפתח בדקתי את הקישור המצורף אך לא לזה הכוונה אלא לעדכונים הקבועים באנליטיקס כמה חיפושים בוצעו על המושג המבוקש אשמח אם תזכירו לי איך עושים זאת מצרפת תמונה להמחשה

עכשיו הבנתי

ראשית כל מילת מפתח שאיתה הגיעו לאתר נספרת באנליטיקס. לא ידעו לי על מילת מפתח שצריך להגדיר על מנת שהיא תיספר. בדוח של מילות המפתח את יכולה להקיש את המילה הרצויה ולראות כמה גולשים הגיעו דרכה. (לא ברורה לי השאלה על הגדרת מילת חיפוש). במידה ומילת מפתח לא מופיע בדוח סימן שלא הגיעו דרכה גולשים.

למעלה