שאלה בנושא ISARTEAM

אמא אדMה

New member
שאלה בנושא ISARTEAM

אני שמה לב שמעט מאוד מחברי הטים עולים לי בחיפוש - כנראה הרבה חנויות לא תייגו ISARTEAM את המוצרים שלהם וחבל.. בנוסף , לא יודעת איך בודקים אבל נראה לי שלא כולם עושים מינימום של 2 אוצרות בחודש.. יש חנויות שאני בכלל לא מכירה... אולי אפשר לשלוח קונבו קבוצתי לכולם ולהעיר קצת את הטים? אנחנו כאן בשביל לקדם אחד את השני. בקבוצה אחרת שאני חברה בה הוחלט עכשיו על סה"כ 5 אוצרות ביום , וכל השאר עושים מאמץ להכנס , להקליק ולפרסם הלאה.. זה נראה לי רעיון ממש טוב, אולי ננסה גם כאן? אגב, אני כותבת פה כי לא ידעתי אם אפשר לכתוב ב-DISCUSSIONS של הטים בעברית , ויותר קל לי להתבטא כך.. אשמח לתגובותיכם!

5 אוצרות ביום?!?

לצערי הרב הקבוצה ISARTEAM, שאינני חברה בה, לא ממש מתניעה את נושא האוצרות... (אני לא נמצאת באף קבוצה, אגב) מכמה וכמה סיבות - אחת מהן היא שהקבוצה קטנה ביחס לכמות האוצרות שנוצרים כל יום - כשהקבוצה קטנה, ולכן אין לה יכולת להתניע את האוצרות - הרבה כניסות, הקלקות ותגובות - והכי חשוב FP או אוצרות עם כניסות רבות.... (ויש עוד סיבות - העדפות של האדמינים ללוק מסויים בFP - צילומים איכותיים, יפים ועוד ועוד...) אוצר טוב הוא השקעה של זמן ואנרגיה - 5 אוצרות ביום יכולים לבוא על חשבון איכות... בשורה התחתונה - אם לא שייכים לקבוצה חזקה (שהיא גדולה ופעילה) ההשקעה באוצרות ברוב המקרים לא משתלמת. אבל קטונתי, בתקופה האחרונה אני מכינה פעם ב...

אני גם מאוכזבת..

כשרק נכנסתי ראיתי גם פה בפורום פעילות מאד ענפה סביב אוצרות. היום בקושי מוסיפים כאן את הקישור לאוצרות כי אף אחד לא ממש מגיב אלא אם הוא משתתף באוצר. אני מקבלת צפיות באוצרות שלי בעיקר מקבוצות אחרות שאני חברה בהן ולא מזאת. וחבל.

Kasandra100

New member
קישקושלי

כמוך.... אני עושה אוצרות ולא תמיד מכניסה ישראלים, מאותה סיבה, לא מגיבים, גם לא כל כך מכניסים אותי. מאחר ואני מוכרת תכשיטים, החלטתי לעשות אוצרות שמורכבים יותר מבגדים ונעליים, כאלה יכולים להפוך ללקוחות שלי. לפחות כך הם יודעים שאני קיימת. כמעט כל מי שהכנסתי הוסיף אותי למועדפים שלהם.

יש בזה משהו...יש המון טימים שהם מכוונים

לאוצרות... אבל עדיין חבל שהקבוצה הזאת כבר לא עושה מה שעשתה פעם...

לימיצ

New member
קודם כל את צודקת לגמרי

לצערי אני לא מגיעה להתייחס לטים כמו שאני רוצה ואונור עסוקה גם היא מעל הראש. אני בודקת בימים אלו את האפשרות להעביר את הטים לידיים נמרצות (ופנויות קצת יותר משלי). העבודה עלה טים ואחזקתו היא רבה מאד, וחבל לי שבגלל חוסר היכולת שלי להיות מעורבת בו כרגע הוא יתפספס. אז אם מישהי מעונינת לקחת את המושכות (יחד עם אונור- אנא פנו אלי במסרים) בכל מקרה אני מבטיחה לעדכן עד סוף החודש איפה אני עומדת עם הטים. וטוב שכתבת כאן, זה יותר נח בעיני מהפורום שם, אפילו שאפשר לכתוב שם בעברית. לימיצ

אמא אדMה

New member
אני רואה טימים מחו"ל

שמביאים אוצר ל4000 צפיות ! זה מדהים! למשל הטים הרוסי .. ובטח יש עוד מלא.. איזה מייאש לעשות אוצר מהמם ולקבל עליו 30 צפיות? ב- ETSYISRAEL יש 280 אנשים .. אם נוכל לגבש איזו החלטה , אפילו כאן בפורום שכ ו ל ם מגיבים כל יום ל.. נניח 7 אוצרות - זה יכול להקפיץ את הצפיות משמעותית. ואז כל יום נוכל אנחנו פשוט "לתפוס מקום " לאחד מ -7 האוצרות של מחר.. איך זה נשמע לכם?

ב- TPT

ברגע שאת מפרסמת אוצר את צריכה להגיב ל15 שבאו לפנייך , זה לא כזאת עבודה וזה מקדם את האוצרות מאד.. בתנאי שכולם מקפידים על זה כמובן. גם כאן, בהתחלה כשפרסמתי אוצר הגבתי על כל אלה שפרסמו פה. עכשיו כבר לא כי אני לא רואה איזה תועלת יוצא לי מזה.

onor

New member
האמת שאני כבר לא בטוחה

ביעילות של אוצר אם הוא לא מגיע לראשי... לא שזה מזיק להגיב ולקבל תגובות אבל יותר חשוב לדעתי שהאוצר יהיה טוב לפי הקריטריונים של אטסי ושל העמוד הראשי.

נכון, אני בעד הדיסקאשן הזה

הכי טוב ללמוד ממה שקורה תכלס' בשטח וזה THE VALOUT http://www.craftcult.com/vault.php?userid= אפשר לראות מה ה- FP שמוצג עכשיו ואחורנית. ניתן לראות את זה גם במסך מלא כפי שזה הוצג בFP ולגבי חיזוק אוצרות ושיתוף פעולה - זה לא משנה מי שייך לאיזו קבוצה, אלא מי שפעיל גם כאן וגם בהכנת אוצרות בכלל - הצעה, לעשות מין התפקדות (צריך לפתוח שירשור חדש לזה) של כל מי שכרגע פעיל בזה, או רוצה להיות פעיל בזה - כל אחד יוסיף את שם החנות + קישור פעיל - וכך תהיה לנו רשימה מסודרת. ניתן להכין כזו רשימה פעם בחודש, כי תמיד יש מישהו שלא מתאים לו פתאום ולהיפך. צריכה להיות החלטה משותפת של חברי הרשימה שעוזרים בתגובות... ולראות איך זה מתקדם.

onor

New member
כמו שרונית אמרה, הכי טוב ללמוד זה פשוט

לעבור על האוצרות שנבחרו לככב בעמוד הראשי דרך הקרפקאלט. תובנות שלי? לא לשים יותר מידי פריטים באותה קטגוריה כמו למשל תכשיטים או בגדים, אוצרות שמורכבים סתם על סמך צבע (אוצרות שמגיעים לראשי הם בעלי צבעוניות מיוחדת ואווירה מסוימת שנוצרת על ידי הצבע אבל אני עוד לא נתקלתי באוצר שכולו כחול למשל שהגיע לראשי). תמונות טובות, חדות ומעניינות ואם אפשר אז לשייך את האוצר לאחד הנושאים החודשיים שאטסי מקדמים. אם למישהי יש עוד תובנות, אשמח לשמוע....

Elanor Rigby

New member
איפה אפשר למצוא את הנושאים החודשיים

של האוצרות שאטסי מקדמים?

נראה לי שזה יותר אטסי פיינדס

האת מנויה על הניוזלטר הזה? של ETSY FINDS? ויש להם עוד כמה... את מקבלת עידכונים של מה ה"ראש" שלהם עכשיו. הרבה פעמים הם בוחרים את הנושא גם לפי אוצרות קיימים. באטסי פיינד הם נותנים לפעמים רשימה של ה"דרישות שלהם" - כוונים של טרנדים.

למעלה