שאלה בנושא EEG

sonik79

New member
שאלה בנושא EEG

מיקי רועד לפעמים בזמן ההנקה. הרופאה בדקה אותו ושלחה אותנו לנוירולוג ולמכון EEG אצל נוירולוג הינו - אמר שהכל תקין לבדיקת EEG אנחנו הולכים ביום חמישי. מישהי היתה בבדיקה כזאת? הם אמרו לי שצרילך להרדים אותו במקום. אין לי מושג איך נעשה את זה. הוא כמעט ולא ישן במהלך היום :( יש רעיונות? תודה

galit74

New member
להביא את הילד עייף (להעיר אפילו

משינה באמצע הלילה) מחברים לראש מעין אלקטרודות עם ג'ל ובודקים את גלי המוח.

petit choux

New member
עברנו את זה אבל עם ילד בן 5 (שנים)

הרופא אמר לנו להשכיב אותו לישון רגיל (הוא הלך לישון ב20:30 בערך) ואז ב0:30 להעיר אותו ולהחזיק אותו ער כל הלילה ע"י משחקים ואוכל כדי שרמת הסוכר תהיה גבוהה, ועד הבדיקה שלא ישן, הבדיקה הייתה ב10 בבוקר ואז שם הוא נרדם לכמה דקות 5-7 דק' זמן הבדיקה ועד אחר הצהריים המאוחרת לא נרדם , הרופא אמר לנו לא לחפש שעות שעושים בלילה כי כל הקטע של הבדיקה שיהיה ממש עייף וירדם במקום בעלי סיפר לי שהייתה שם אמא שלא אמרו לה מה לעשות קודם והילד שלה ישן רגיל ולבדיקה היו צריכם לתת לו חומר הרדמה, ממש חבל. בכל מקרה אם מדובר בתינוק זה הרבה יותר קשה ולצערי אין לי רעיון שיעזור . בהצלחה

אנחנו עשינו EEG בגיל 6 שבועות

לא הרדימו אותה כי לא נתתי ולא ישנה רק דאגתי להחזיק אותה היטב רגועה ושקטה שלא תזוז מדיי היה אסור לי לדבר תוך כדי איתה בשביל למנוע גירויים מיותרים.... באופן כללי עדיף להביא את הילד כמה שיותר עייף הבדיקה קצרה מאוד סה"כ 20 דקות וגמרנו

sonik79

New member
ממש חבל לי להעיר אותו באמצע הלילה

השאלה האם הוא חייב לישון בזמן הבדיקה? מה קורה אם אני לא מצליחה להרדים אותו?

hihop

New member
עשינו לקטנה בגיל

9 חודשים בערך. נתנו לה משהו ש"חזיק" את השינה שלה (שנת הבוקר). הבדיקה נמשכה בערך חצי שעה, עושים את רובה בשינה כי אסור לזוז, ובסוף מעירים ובודקים בזמן התעוררות ובערות. לא כואב ולא משאיר סימנים חוץ מקצת ג'ל על השיער

אין ברירה, הבדיקה נעשית בשינה

צריך להעיר אותו באמצע הלילה ולהשאיר אותו ער עד לבדיקה על מנת שישן שינה עמוקה. זה לא פשוט, אבל הבדיקה חולפת מהר במידה והשינה עמוקה ורצופה. עדיף לעבור את זה ולוודא שהכל בסדר. שיהיה בהצלחה! רק בריאות

למעלה