שאלה בנושא תזונה

Nut420

New member
שאלה בנושא תזונה

למרות שזה אולי לא ממש קשור לפורום הזה אני בכל זאת אשאל: החלטתי לעשות מן יומן שמתעד מה אכלתי במהלך היום כדי לראות את כמות החלבונים והפחמימות וכו שאני צורך השאלה שלי היא האם צריך לשקול דברים כמו בשר או בצל לפני הטיגון (או הבישול) או אחריו ?

Nut420

New member
ועוד שאלה

לא הבנתי ממש מה צריך לאכול מיד אחרי האימון, פחמימות או חלבונים ? האם יהיה רעיון טוב לשתות חלב (או משקה סויה) מיד אחרי האימון ?

amir289

New member
פחמימות לפני אימון, חלבון לאחר מכן

אני מתאמן רק חודשיים אבל הספקתי לרכוש ידע די גדול בשביל "חדש"... במיוחד מהאנשים פה...עכשיו אני פועל לפי הידע ומחכה לתוצאות... שיהיה לך בהצלחה... טיפ אני אוכל ישר אחרי אימון את החלבון של שני ביצים עם קופסא של טונה וגבינה... זה פשוט פצצת חלבונים...

גיא 22

New member
הוספה לתשובה של אמיר../images/Emo66.gif

פחמימות בעצם נותנים לך אנרגיה אם תתחיל לעבוד על הגוף כאשר הוא ריק מאנרגיה הוא ישאב אנרגיה מהחלבונים בגוף, ואת זה אנחנו לא רוצים כי החלבונים הם בוני שריר, ככה שפחמימות הם האנרגיה לעבודה והחלבונין הם בוני שריר לכן חשוב לאכול חלבונים מיד לאחר אימון. רק לא להגזים בכמות הפחמימות כי אז הם יהפכו לסוכר(בפחמימה יש גלוקוזה, סוכר טבעי) ואז הגוף(במקרה של סוכר גבוה בדם) מפריש אינסולין מבלוטת הלבלב אשר מווסתת את כמות הסוכר בגוף גורמת לו להספג מהר יותר אבל מקשה עליו לעזוב את הגוף...(זאת הסיבה שמשמינים שאוכלים הרבה מתוק). אז תעשה חיים....

ronen222

New member
לבשר יש אינדקס חלבון

לפני ואחרי בישול אתה יכול לשקול לפני ואחרי תלוי איך תמדוד אבל טוב תעשה אם תשקול שניה לפני שזה בפה

למעלה