שאלה בנושא מספר דירה

שאלה בנושא מספר דירה

אביבה שלום, אני מתגוררת בבית חדש יחסית מבחינתי , שנה, מאז כניסתי אני מרגישה שבעניין החיים בכללי אני תקועה ובפרט בנושאים כספיים וזוגיים. קראתי קצת מאמרים ועלה שמספר הדירה שלי לא ממש "תורם" לכך. אני גרה בבית 14 ובדירה 20 סה"כ 7 אם אוסיף על הדלת מ-20 ל-201 הסה"כ יהפוך ל-8 האם אפשרי??? מאוד אודה לתגובתך. תודה מיקי

מיקי

שנה זה לא מעט זמן... אז בואי נראה, האם את יכולה לפרט מה כוונתך כשאת כותבת "שבעניין החיים בכללי אני תקועה ובפרט בנושאים כספיים וזוגיים" מה זה? "אני גרה בבית 14 ובדירה 20 סה"כ 7 אם אוסיף על הדלת מ-20 ל-201 הסה"כ יהפוך ל-8 האם אפשרי???"...מה את שואלת? מי אמר והמספר לא תורם? מה את מוכנה לעשות מעבר לשינוי מספרים למען חייך?

אני מוכנה לעשות הכל.............

היי אביבה, תקועה בכל המישורים אומר שבמהלך השנה האחרונה אני מדשדשת במקום בכל התחומים, זוגיות? נפגשת מדי פעם אבל כלום לא קורה עבודה? מקום ממש לא טוב מבחינת הנשמה שלי, אני מחפשת במקביל אבל מעבר לקו"ח לא קורה כלום. מצב כלכלי? במקום ואפילו אחורה. בריאות? חלשה כל הזמן, לא ישנה טוב, לא רגועה, מוטרדת. אני מתכוונת במסגרת השאלה שלי לעשות טיהור קומפלט בבית. והפעם ללא פשרות. ובמסגרת זאת שאלתי על מס' הדירה. מאוד מאוד זקוקה להכוונה ודרך נכונה. ושוב המון תודה מצפה לתגובתך יום טוב מיקי נ.ב.: ת.לידה 14-9-63

כשאת מסתכלת על ביתך בגדול...

איזה יסוד מחמשת היסודות, עץ, אש, מתכת, מים, ואדמה, נמצא בביתך הכי הרבה? האם יש בביתך מתכת? אם כן היכן? טיהור יכול להועיל כשהסביבה נכונה. על סביבה שאינה נכונה הוא יעשה מעט מאוד. לפי מה שאת כותבת...יש לעשות הרבה מאוד דברים שהם הרבה מעבר למספר דירה. הבית שלך? מושכר? יכולה/רוצה לעבור? קראת את מאמרי הפורום על קריירה, זוגיות, שפע? היי סבלנית, דרך נכונה היא דרך שמתגלית אחרי הרבה מאוד חיפושים... חשבת על יעוץ אישי לביתך בפאנג שוי?

הבית שלי ברובו עם עץ

היי אביבה אין לי ריהוט מתכתי בבית. כמעט כל הבית מעץ. הבית נרכש לפני כשנתיים, יד שנייה. אני חד הורית לנערה מקסימה. לעבור דירה? אין באפשרותי כרגע. מאוד הייתי רוצה להביא יועץ אישי אך כמו שאמרתי המצב לא ממש מאפשר לי זאת. ושוב תודה

טוב, אם כך, עליך לחזק את עצמך

ואולי, בעקבות כך, ישתפרו דברים נוספים בחייך.ממליצה להכניס את יסודות המתכת והמים לביתך. לא רוצה להמליץ על דברים ספציפיים אלא מעדיפה לענות על דברים שעולים בדעתך כאפשרויות לחפצים שיש בהם את יסוד המתכת והמים. התמקדי בסלון ובחדר שינה שלך בשלב זה. מה את יכולה להוציא מהבית, לפני הכל? מה לא בשימוש/קרוע/בלוי/מזכיר דברים לא נעימים/נמצא ומעצבן ועוד? נ.ב. - המילים "המצב לא ממש מאפשר" מצביעות על בחירה שלך כי... את מחליטה מה מתאפשר ומה לא בחייך.בהצלחה.

למעלה